Wednesday, November 30, 2016

Tempahan Design Blog dari Bunga Sakura Kee

Assalamualaikum,
Rajin review blog customers kan...
Yahh lega dah siapkan semua tempahan kalian,
Harap happy dengan hasil kerja Cik Farah.

So sesiapa nak menempah tu harap boleh contact Cik farah secepat mungkin..sebab kalau Cik Farah buzy terpaksa menolak tempahan..buat secara termampu je..lebih-lebih takut tak terkejar ya..so siapa cepat dia dapat ya! kalau lambat melepaslah yer...

Kali ni kita nak review lagi blog..kali ni thema pink mix purple.

Tempahan dari Bunga Sakura Kee.


Maaf yer, Cik Farah screen shoot dari blog testing sebab nak full shoot dan tak nak terlalu panjang, so korang boleh tengok dengan jelas.

Blog ini thema lebih kepada bunga-bunga..jadi kita tonjolkan bunga sakura bersesuaian dengan nama blog yang comel tu kan..


Untuk header blog tuan blog lebih prefer letak nama blog...dan Cik farah buat flower banner untuk header.

Terima kasih menempah dengan Cik Farah, jomlah kita pergi jenguk-jenguk blog beliau yaa..boleh follow sekali. Beliau pun blogger baru :) selamat berblog.



Nak buat tempahan?? berminat??



Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)



Tempahan Design Blog dari Safaz Zahrah Resources

Assalamualaikum,

Kali ni kita nak review tempahan design blog dari Safaz Zahrah Resources.

Tempahan ini lebih formal sebab biz blog.


https://2.bp.blogspot.com/-ImZWz2398_w/WDqVHNxe5cI/AAAAAAAAK4M/f7ROc7r53OAvcUWq_wTYetgZTrEAH3MDgCLcB/s1600/szr%2Btemplate.png 

Thema blog hitam mix kuning.
Susun atur permulaan blog ini juga Cik Farah buatkan sebab owner baru je buat blog.



 Header juga lebih formal, logo-logo yang berkaitan dengan perkhidmatan perniagaan juga dimasukkn ke dalam header untuk memudahkan pelanggan mengetahui perkhidmatan syarikat.

Kalau anda tak reti nak buat tapak blog, tak pe..Cik Farah boleh buatkan mengikut perbincangan...tentang harga jangan malu-malu nak bincang..

Kalau nak tahu perkhidmatan apa yang Safaz Zahrah Resources buat, boleh la jenguk2 blog beliau yerr.





Nak buat tempahan?? berminat??



Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)

Sunday, November 27, 2016

Tempahan Design Blog dari Blog Cik Fiqa

Assalamualaikum, kita pulun review tempahan dari pelanggan tersayang.

Kali ni kita review tempahan dari Blog Cik Fiqa.

Tuan blog menginginkan thema green mint dan pink, jadi inilah hasilnya. Thema mix bunga-bunga pink yang subur berkembang di dalam blog..


Maaf, sebab Cik Farah just screen shoot dari blog design Cik Farah untuk dapatkan full shoot agar tak terlalu panjang.

Untuk header lebih kepada title blogdan thema lebih kepada flower vintage. I pilih rose sebab rose lebih cantik menarik dan deboomm.


Sidebar juga aku buat kelainan, theme bunga-bunga rose juga.

Suka tak??

Ok, kalau nak tengok real boleh pergi ke blog:-


Blog beliau juga ada share tentang resepi, tips dan review. Banyak tips & beauty yang boleh korang tahu melalui blog beliau, so jangan malu-malu untuk pergi jenguk dan follow.

Nak buat tempahan?? berminat??


Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.