Tuesday, March 10, 2015

Hilangkan segalanya..

Semudah cukup hatiku dilukai
sekian lama rasa tak dihargai
sampai bila harus aku menanti
saat indah setelah dikau pergi
inginku hapus semua
rasa mencengkam ini
hanya padaMu ku meminta
aku pasrah

hilangkan rasa gundahku
hilangkan rasa dukaku
hilangkanlah segalanya
ku tak ingin sakit lagi

hilangkan kekosonganku
hilangkan keasinganku
hilangkanlah segalanya
ku tak ingin lara lagi

hilangkan rasa gundahku
hilangkan rasa dukaku
hilangkanlah segalanya
ku tak ingin sakit lagi

hilangkan kekosonganku
hilangkan keasinganku
hilangkanlah segalanya
ku tak ingin lara lagi

hilangkanlah segalanya

ku menanti saat sinar mentari
ku menanti cahaya dalam hati
inginku gapai bintang yang gemerlapan
agar terang jiwa yang kegelapan
inginku hapus semua
rasa mencengkam ini
hanya padaMu ku meminta
aku pasrah

P/s: Cinta datang dan pergi...Allah..Allah...hilangkan segalanya tentang dia :'(



Saya kecewa lagi.


Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

Saturday, January 24, 2015

Jom buat rambut

Assalamualaikum semua..

Pagi Sabtu yang damai jika drive nak pergi kerja sebab jalan agak sunyi hehehe..tapi tak la sunyi sgt..
Hari ni lepas work cadang nak buat rambut.
Nak potong short2 je sebab sekarang mengalami rambut gugur.
Nak buat rebonding dan treatment sekali.

Muka aku bujur2 bulat...tak tahula suai ke tak fesyen2 di bawah ni:


Cadang nak buat rambut macam ni tapi sesuai tak dengan bentuk muka aku??


Lebih kurang sama je macam kat ataskan hehehe..



Macam ni pun nampak comel je tapi aku rimas kalau kat depan tu pendik susah nak pakai cekak bagai...lagi pun nnt susah nak pakai tudung sebab mesti asyik terkeluar je jambul depan hehehe.


Tengoklah mana yang sesuai dengan muka aku hehehe..tak sabar ni nak rambut baru..

Bye..jom sambung kerja!


Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah