Saturday, January 24, 2015

Jom buat rambut

Assalamualaikum semua..

Pagi Sabtu yang damai jika drive nak pergi kerja sebab jalan agak sunyi hehehe..tapi tak la sunyi sgt..
Hari ni lepas work cadang nak buat rambut.
Nak potong short2 je sebab sekarang mengalami rambut gugur.
Nak buat rebonding dan treatment sekali.

Muka aku bujur2 bulat...tak tahula suai ke tak fesyen2 di bawah ni:


Cadang nak buat rambut macam ni tapi sesuai tak dengan bentuk muka aku??


Lebih kurang sama je macam kat ataskan hehehe..



Macam ni pun nampak comel je tapi aku rimas kalau kat depan tu pendik susah nak pakai cekak bagai...lagi pun nnt susah nak pakai tudung sebab mesti asyik terkeluar je jambul depan hehehe.


Tengoklah mana yang sesuai dengan muka aku hehehe..tak sabar ni nak rambut baru..

Bye..jom sambung kerja!


Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

Friday, January 23, 2015

Minggu busy.

Assalamualaikum..
Selamat hari Jumaat semua hehehe..
Minggu ni agak crowded dengan tugasan office yang berlambak..
Tempahan blog, sebab nak kejar this week 2 blog..next week 2 blog..nnt awal bulan Feb ni blh rehat sebab ada wedding adik (dah siap minta annual leave lagikk). Tahniah kepada my sister yang sah menjadi isteri orang. Dia nikah awal sebulan sebelum majlis sanding.

Makin gebu pengantin baru ye..hehehe..

Masa dia akad nikah ni aku tak dapat nak balik sebab tak ada cuti, dapat tatap gambar je la hehehe.

Yang ni dah sah jadi isteri orang. Bagai pinang dibelah dua sebab sama saiz dua-duanya kikikiki..
Semoga kekal bahagia hingga ke syurga. Doakan kekandamu ni pulak cepat-cepat berjodoh..kikiki.

Ok bye..

Jom lunch..lapar pulak.

P/s: Nak tempah blog boleh roger aku ye kat what apps 0172788373...waiting list kat sidebar tu..kena sabar tunggu giliran..usah risau saya cari rezeki halal..tak bawa lari duit anda hehehe..




Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah