Wednesday, August 20, 2014

KURUS DAN LANGSING BERSAMA L’AROME




Salam….masih ramai yang mencari produk yang benar-benar berkesan untuk menghilangkan selulit, stretch mark dan membentuk tubuh..Produk yang benar-benar dapat menyelesaikan semua masalah di atas…Magic Serum – L’AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM. 


L’AROME menyelesaikan masalah-masalah seperti berikut :
•    Selulit
•    Strech mark
•    Spare tyre
•    Double Chin
•    Peha besar
•    Lengan menggeleber


Banyak testimoni yang menunujukkan tindakbalas positif..Antara testimoni positif L’AROME :








Gerenti berkesan….Dijamin 300%...

Harga L’AROME adalah harga mampu milik :

1 botol -  RM 150
2 botol – RM 300
4 botol – RM 350 ( Pakej paling jimat)

Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut :

SMS/ Whatsapp : 012 – 614 2871
Email : r33na_810904@yahoo.com

P/s- Kalau nak beli cepat2 PM sis tu tau :)


Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

Thursday, April 24, 2014

Tempahan Design blog 2014.

Assalamualaikum semua!

Busy dengan urusan diri sendiri sampai blog pun dibiarkan berkarat. Tempahan blog pun kena tunggu masa free untuk siapkan, kesian kat pelanggan aku yang sentiasa menanti blog mereka tapi alhamdulilah semua dah disiapkan dengan jayanya.

Untuk tempahan pertama dari blog KEDAI AISYA.
Blog ini bertemakan pink, dan blogshop. Menjual produk Shaklee, kalau berminat boleh hubungi tuan blog.


Bertemakan:
 2 column,
Warna soft pink :)
Nak lihat real? Jom ke KEDAI AISYA.




Selain itu, blogshop juga..kali ni Shaklee juga heheeheh :)


Bertemakan:
3 column
pink + hijau
Nak tengok real ??

Jom ke CAHAYAKU VITAMIN SHOP





Beralih ke blog peribadi pula,


Sweet sangat blog ni sebab anak akak ni semua comel-comel je.
Bertemakan:
2 column
warna pink, putih dan biru
Jom ke MY LIFE JOURNEY




Blogshop pula, blog ni baru buat, kata ownernya nak jual pelbagai jenis cookies, belum lagi update hehehe..harap Puan Rahmah rajin2lah mengupdate yerr.


Bertemakan:
3 column
si owner ni akak aku, dia cakap ikut suka aku nak design macam ne..so inilah hasilnya.
pink purple.
-tak update pong
Jom tengok real LOVELY CRUNCHIES




Ok, ini baru semalam aku publishkan...
Maaf yer kak asyik lambat je sebab sibuk ke sana ke mari..tapi alhamdulilah siap.
Blog ni blogshop + peribadi


Bertemakan:
3 column
warna pink
Jom tengok real BLOG SANTAI ALIYA


Korang berminat dengan design aku??
Boleh What Apps je kat no ni, 0172788373 (farah), RUJUK SINI
Aku tak layan sangat call2 ni tau, so what Apps.
Harga berpatutan.
Jangka masa?? memandangkan sekarang bisness ni aku buat part time, kena tunggu aku free baru boleh aku design..sebab next week aku dah start kerja so lagiii busy..korang kena sabar tau, kalau jenis tak sabar cancel je nak minta aku design sebab design2 ni memerlukan MOOD, IDEA dan TAKE TIME...bukan macam jual barang tau, ni kena perah otak nak design bagai.

Ok bye.








Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah