Sunday, September 14, 2014

Tempahan daripada Asrifa Online Shop

Assalamualaikum..

Tempahan daripada Asrifa Online Shop.

Owner blog ni menjual barangan kecantikan dan kesihatan.
So kalau nak dapatkan barangan yang best2 dan sudah tentu original boleh jer serbu blog beliau ya.
Owner ni menyukai warna pink so theme blog adalah pink, 3 coloumn.


Akak ni juga ada buat tempahan facebook cover banner,




Kalau rasa berminat dan serius nak tempah boleh tengok contoh DESIGN dan SYARAT yer...

Nak mudah sila what apps aku beramai-ramai ya...>>> 0172788373

Ni aku tengah buka tempahan so boleh menempah, kalau dah tutup MINTA MAAF ye.

Haaa...lupa jom serbu Asrifa Online Shop.

p/s: Aku pun dah shopping kat Asrifa, nnt kalau mujarab aku kasi review ya! Bye2..







Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

Friday, September 5, 2014

Tempahan blog sudah dibuka!

Assalamualaikum

Lama tak update blog sebab busy dengan hal dunia hahaha

Ok, Kalau rasa nak tempah blog boleh PM aku cepat2 ye


What Apps je kat nombor 0172788373

Insyallah aku reply...


Yang benar2 serius je...kalau dah nama tempah mestilah ada kos..

Bukan wat keja amal untuk free-free no cass...

Dan paling penting kena tunggu Q ye,,kalau bayar dulu Q anda di hadapan..bayar kemudian n tak bayar2..tak ada dalam Q..

Sekian melaporkan..

Jangan lupa what apps gue  0172788373


Bye!



Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah