Tempahan Design Blog dari Zamri De'Xandra Agent

Assalammualaikum,

Pembuka tahun 2017 Cik Farah menerima tempahan dari Zamri De'Xandra Agent..
Untuk tempahan kali ni, idea 100% diserahkan kepada Cik Farah, pemilik blog cakap tak kisah pasal design blog..asalkan orang suka lihat, rasa macam wangi-wangi je bila enter ke blog dan cantik.

Sangat subjektif, jadi Cik Farah cadangkan warna peach pink..so tuan blog approve.
Thema Cik Farah buat rose, sebab rosekan wangi!! Jadi biar orang masuk blog ni berperasaan rose setaman..indah dan harum..

Header lebih kepada bunga rose pink. Atas dan bawah header dihiasi bunga rose pink, title blog, logo dan contact number. Nampak mudah dan jelas tentang biz blog.


Full template, 2 column..thema peach pink, dan putih.


Berita baik, untuk tempahan terbaru tahun 2017 Cik Farah akan cantikkan kotak komen anda, agar lebih menarik, tersusun dan mudah reader nak komen seperti dalam gambar di atas (pakej 2017).
Alhamdulilah pemilik blog berpuas hati dengan design Cik Farah..
Kalau sesiapa nak wangi-wangi tu boleh dapatkan De'Xandra Perfumes dengan Encik Zamri, best sangat tau!!


Cik Farah ada 2 lagi blog nak review, insyallah akan review dalam masa terdekat ni.

Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header


Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖


Tempahan Design Blog dari Ayu Life Planner AIA Takaful

Assalamualaikum,
Tempahan akhir tahun 2016 lagi,
Kali ni tuan blog tempah full template dengan tapak blog sekali (permulaan isi kandungan buat blog)

Blog kali ni thema merah putih bersesuaian dengan thema biz yang dijalankan. Blog design lebih formal.


Header blog lebih kepada title yang berkaitan dengan perniagaan dan logo rasmi syarikat.

Template 2 column.

Kak Ayu ni dia menjalankan biz AIA takaful, kalau ada sesiapa nak mendapatkan insuran dengan pakej yang sangat menarik bolehlah contact beliau sepeti link di bawah:


Banyak kebaikan beli AIA takaful ni tau...jangan segan-segan belik blog beliau untuk mengetahui maklumat lanjut.


Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.



Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header


Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata..


Happy blogging! 💓 tata...

Tempahan Design Blog dari Aloe Vera Putrajaya

Assalamualaikum,
Maaf sebab lewat nak review tempahan design dan edit blog.
Banyak temphan tak sempat nak update..tak apa kita review satu persatu.
Biar satu temphan satu review entry, baru puas nak review, ye dakk...kalau ikutkan nak sumbat semua dalam satu entry.

Tempahan design full template dari Aloe Vera Putrajaya pada bulan 12/2016

Thema blog Gold, Black dan White.


Header lebih kepada gambar produk.

Full template,
2 column
Cik farah snap dari blog design cik Farah untuk imej full.

Kepada sesiapa yang nak dapatkan produk Aloe Vera Forever boleh contact beliau ya..
Jom serbu blog beliau.



Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header


Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata..


Happy blogging! 💓

Related Posting ❤

Blogger Copyright © 2019. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH