TEMPAHAN BLOG TERBARU HINGGA APRIL 2019

Assalammualaikum dan salam sejahtera.
Malam ni nak update secara lamsum tempahan blog pelanggan.

Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.
Ada juga pelanggan yang repeat tempah blog design. Thank sekali lagi kerana mempercayai Cik Farah.

Harga yang diberi sangatlah berpatutan dan mampu milik.

Tempahan blog dari Ceritera Cik Shaa
Warna thema: Pink
Thema: Cute, lace, simple
Blog: Peribadi
 
Header

Tempahan Blog Terbaru hingga Feb 2019

Assalamualaikum, malam ni aku nak update tempahan blog terbaru setakat ini.

Harap korang boleh cuci mata dan kalau berminat dengan trademark design aku, boleh cepat-cepat what apps sebelum offer 2019 berakhir ya.

Harga insyaallah sangat mampu milik dan berbaloi untuk korang.

Tempahan blog dari Norhana Rosmida
Warna thema: Pink
Thema: Feminin, lace, simple
Blog: Peribadi

Header: Lace

Tempahan Design Blog dari Rumah Tamu Lovina

Assalamualaikum.

Hari ni aku nak review design blog dari Rumah Tamu Lovina.

Blog: Perniagaan, Guest house, homestay.
Thema: Elegant

Jom kita tengok full template blog.

Full body blog

Tempahan Design Blog 2019

LIMITED EDITION SAHAJA!! CEPAT SEBELUM FULL!!
SILA BACA DAHULU SEBELUM MEMBUAT SEBARANG TEMPAHAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada pembaca dan pelanggan yang berminat untuk mendesign dan edit blog, anda boleh membuat tempahan.

Pakej :

Pakej 1 : Full Template
(Template + Header + Footer)

Pakej 2 : Template sahaja
(Template + Footer) 

Pakej 3 : Header sahaja

Harga akan diberikan berdasarkan pakej anda. Best prices!!


Tempahan Design Blog 2018

Assalammualaikum.
Lama aku tak update blogkan.

Di sini aku nak share sebahagian daripada tempahan blog tahun 2018 yang ingin direview.


Tempahan blog dari Temyracle

Blog: Produk Kecantikan dan perniagaan
Thema: Simple dan minima



Review Aqua Whitening Cream Hansaegee Nature.

Assalammualaikum dan salam sejahtera buat pembaca setia Blog Cik Nurfarah.
Maaf sebab lama tak update blog sebab sangat sibuk dengan pekerjaan hakiki.
Hari ini aku nak kongsi pengalaman menarik tentang produk kecantikan dari Korea iaitu Aqua Whitening Cream dari jenama Hansaegee Nature.

Jenama Hansaegee Nature ialah skincare dari Korea. Salah satu produk kecantikan yang telah aku cuba dari jenama Hansaegee Nature ialah Aqua Whitening Cream.

Aqua Whitening Cream Hansaegee Nature

Review Audela Premium 5


Assalammualaikum dan salam sejahtera,
Tak terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya buat pembaca blog Cik Nurfarah. Maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa.

Hari ini aku nak kongsi tentang supplement yang aku amalkan kepada pembaca sekalian.

Related Posting ❤

Blogger Copyright © 2019. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH