Review Audela Premium 5


Assalammualaikum dan salam sejahtera,
Tak terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya buat pembaca blog Cik Nurfarah. Maaf zahir batin jika ada terkasar bahasa.

Hari ini aku nak kongsi tentang supplement yang aku amalkan kepada pembaca sekalian.

Pengalaman ke PBAKL 2018


Assalammualaikum dan salam sejahtera.
Hari ini 1 Ramadhan 1439 H. Selamat menjalani ibadah puasa kepada umat Islam seluruh dunia.
Hari ini baru aku sempat nak update blog. Maklumlah busy 😏


Pakej Iklan 2018.

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Tahun 2018 ni Cik Farah nak buka pakej iklan di Blog Cik Nurfarah.
Rasanya sudah lama tak buka pakej banner iklan untuk produk dan perkhidmatan.


Pakej 1: 125 x 125

1 bulan = RM 30
2 bulan = RM 50
8 banner available

Review Novel: Maaf Saya Tak Sengaja - Akira Dorayaki


Assalammualaikum dan salam sejahtera.
Hari ni aku nak review novel dalam koleksi aku.

Tajuk Novel: Maaf Saya Tak Sengaja.
Penulis: Akira Dorayaki
Muka surat: 499
Penerbit: Lovenovel
Harga: SM RM 25.00 / SS RM 28.00
Januari 2016
ISBN 9789670907185

Review Buku Oleh Cik Nurfarah

Assalammualaikum dan salam sejahtera. Cik Farah akan buka review khas untuk bahan bacaan. Bahan bacaan ni terbahagi kepada dua iaitu bahan bacaan fiksyen dan bukan fiksyen. 

Kepada sesiapa yang menulis novel, buku ilmiah, buku motivasi atau sebarang jenis buku/bahan bacaan untuk bacaan umum boleh sertai segmen review buku oleh Cik Nurfarah. 

Review Audela Adore Skincare Gosulin Agave

Assalammualaikum dan salam sejahtera kepada pembaca setia Blog Cik Nurfarah.

Hari ni aku nak kongsi tentang skincare yang telah aku guna. Produk yang baik perlulah diwar-warkan untuk dikongsi bersama.


Mula-mula aku confused juga nak pakai sebab produk ni masih baru dipasaran tapi selepas pakai Alhamdulilah kulit semakin berseri-seri, bersih, lembut dan cerah secara semulajadi selepas menggunakan Audela Adore Skincare Gosulin Agave ni.

Dugaan Bulan Februari 2018

Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Dugaan dibulan Februari.

6 Februari 2018
Lepas kejadian Uteh masuk wad. Giliran Tommy pula. Sebelum ni Tommy sangat aktif langsung tak nampak tanda-tanda dia sakit. Masa aku bagi makan dalam cage dia, langsung tak mengejar dan duduk setempat je. Selalunya dia lah yang pertama mengejar nak makan dan akan berebut dengan yang lain tapi pagi tu dia macam sangat pasif.

Jadi aku keluarkan dia dari dalam cage. Tengok badan dia dah mengeletar dan panas. Cuba bagi makan pun dia taknak. Petang tu dia macam kena "sawan tarik" sedih sangat.

Blogger Copyright © 2018. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH