REVIEW MYLARA SKINCARE 2019




Assalamualaikum dan salam sejahtera buat pembaca blog Cik Farah.


Lama aku tak update blog sebab terlalu busy dengan kerja.

Tapi sebab produk ni memang sangat best dan aku pernah REVIEW sebelum ini maka aku memang akan review lagi khas untuk my reader.

Tempahan Blog dari Unicornara

Assalammualaikum,

Lama tak update blog.
Banyak benda nak update termasuk nak review produk tapi busy sangat.

Kali ni aku nak update 2 blog full template dari Cik Farah.

Tempahan blog dari UNICORNARA
Warna: Colourful pastel
Theme: Unicorn, cute
Blog: Peribadi.

Header

TEMPAHAN BLOG TERBARU HINGGA APRIL 2019

Assalammualaikum dan salam sejahtera.
Malam ni nak update secara lamsum tempahan blog pelanggan.

Terima kasih kerana menempah dengan Cik Farah.
Ada juga pelanggan yang repeat tempah blog design. Thank sekali lagi kerana mempercayai Cik Farah.

Harga yang diberi sangatlah berpatutan dan mampu milik.

Tempahan blog dari Ceritera Cik Shaa
Warna thema: Pink
Thema: Cute, lace, simple
Blog: Peribadi
 
Header

Tempahan Blog Terbaru hingga Feb 2019

Assalamualaikum, malam ni aku nak update tempahan blog terbaru setakat ini.

Harap korang boleh cuci mata dan kalau berminat dengan trademark design aku, boleh cepat-cepat what apps sebelum offer 2019 berakhir ya.

Harga insyaallah sangat mampu milik dan berbaloi untuk korang.

Tempahan blog dari Norhana Rosmida
Warna thema: Pink
Thema: Feminin, lace, simple
Blog: Peribadi

Header: Lace

Tempahan Design Blog dari Rumah Tamu Lovina

Assalamualaikum.

Hari ni aku nak review design blog dari Rumah Tamu Lovina.

Blog: Perniagaan, Guest house, homestay.
Thema: Elegant

Jom kita tengok full template blog.

Full body blog

Tempahan Design Blog 2019

LIMITED EDITION SAHAJA!! CEPAT SEBELUM FULL!!
SILA BACA DAHULU SEBELUM MEMBUAT SEBARANG TEMPAHAN

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kepada pembaca dan pelanggan yang berminat untuk mendesign dan edit blog, anda boleh membuat tempahan.

Pakej :

Pakej 1 : Full Template
(Template + Header + Footer)

Pakej 2 : Template sahaja
(Template + Footer) 

Pakej 3 : Header sahaja

Harga akan diberikan berdasarkan pakej anda. Best prices!!


Tempahan Design Blog 2018

Assalammualaikum.
Lama aku tak update blogkan.

Di sini aku nak share sebahagian daripada tempahan blog tahun 2018 yang ingin direview.


Tempahan blog dari Temyracle

Blog: Produk Kecantikan dan perniagaan
Thema: Simple dan minima



Related Posts

Blogger Copyright © 2019. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH