Thursday, July 28, 2011

Saya Ada Doodle Comel..

Hoyeh-hoyeh..
Sila jangan jeles dengan aku yer..
Sebab kita ada doodle yang sangat comel..
Rasa tak sabar sangat nak create header baru bertemakan doodle comel ni..

nak tengok tak??

taraaaa...


comelkann macam tuan empunya doodle itu @____________@

Sebenarnya first time tengok doodle header yang beliau create dah jatuh cinta nak tempah..

Yang paling best, perkhidmatannya sangat murah. Kalau korang tempah 1 doodle korang akan dapat satu item percuma yang korang nak.. Harga sangat berpatutan sebab cuma Rm5 untuk satu doodle. Sangat berbaloi kan..

Lepas itu beliau ada buat tempahan header juga hehehe..so cute. Kalau korang nak doodle korang sendiri apa lagi terjah la blog beliau yang comel tu..


header blog beliau..sweet kan :)

p/s : nak buat header baru! hoyehhhh!!

5 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.