Thursday, December 26, 2013

Inner Shine Pati Beri

Assalamualaikum.


Ok, kali ini aku ingin berkongsi supplement kecantikan pula.

Suka sangat dengan produk ini iaitu Inner Shine Pati Beri. Aku merupakan peminat minuman berry ini macam pelbagai jenis buahan berry seperti strawberry, cranberry, acaiberry dan segala tok nenek berry tapi biri-biri ye.


1 kotak mengandungi 6 botol Inner Shine pati berry.
1 botol 42ml.
Harga dalam RM22-24 lupa pulak tapi range itu ler untuk 1 kotak (6 botol) ni.

My Review:

Yang BEST:
-Rasa sedap sangat, pekat dan lekat..mau minum 6 botol je terus.
-Badan rasa lebih segar dan bertenaga. Aku boleh stay up buat tesis sampai pukul 6 pagi yehaa.
-Rasa pati yang pure.
-Nak membuang tu pun senang, baik untuk sistem penghadaman, sesuai untuk sesiapa yang susah mau nak buang air besar.
-Rasa glowing je muka ni.

Yang TAK BEST:
-Harga mahal, hanya untuk 6 botol dah dalam avarage RM22-24 (lupa lak)
-Perlukan bajet besar kalau nak teruskan supplement ini, kalau minum 2 kali sehari korang kena beli 60 botol sebulan..itu pun kalau 2 botol sehari, kalau berbotol-botol memang pengsan sebab benda ni sedap!!!

Kesimpulan:

Kalau banyak $$$ aku rasa korang boleh je teruskan supplement ini tapi kalau macam aku ni setakat sekotak untuk sebulan boleh ler..tu pun kena fikir 2, 3, 4, 5..berkali-kali! MAHAL!!!! yela benda baik mestilah mahal.

rating 9.9/10



Kat mana nak beli?

Watson dan Guardian atau farmasi-farmasi lain. Cee try tanya..supermarket pun ada!


Nampak glowing tak?
lempang kang nak?


bye!


5 comments:

  1. belum try lagi yg ni. slalu minum inner shine pati prune jer

    ReplyDelete
  2. mahal kan,,nak cuba jugak tapi tengok harga fikir berkali2,,lastly decide tunggu dah kawen nanti baru beli..cantik buat suami,,heeee

    ReplyDelete
  3. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.