Wednesday, February 9, 2011

Dolly Pertama Miss Farah

Salam. Amacam ok tak dolly aku? ni first time buat tau...memang banyak kecacatan lagi tapi masih ingin memperbaiki. Mula-mula aku nak buat gambar kucing tapi bila aku tengok macam pig je..tak jadi nak buat..dan sudah semesti aku takkan tunjuk hahaha... Kepada sesiapa yang pandai AI tu silalah ajar ok..aku ni baru nak merangkak itu pun masih jatuh-jatuh lagi. Photoshop pun tak master..ada hati pula aku nak guna AI kan..apa-apa pun tak salah nak belajarkan.
Gambar kat atas itu bukan aku tau..hahaha..tau la aku pun tembam macam dolly tu. Sebenarnya entry ni saja nak tunjuk dolly yang kureng comel tu kat korang hehehhe..

bai..

p/s : Kepada sesiapa yang pandai design dolly tu. Share-sharelah tutorial AI

2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.