Thursday, April 14, 2011

Kalau Korang nak add aku kat Facebook addlah tapi...

http://www.socialmediaguy.com/wp-content/uploads/2009/12/unfriend-300x300.jpg

Assalamualaikum..
Rasa sedih..
Malu..
Menyesal.. dan semuanya menjadi satu :(
Mungkin aku terlalu tak kisah..aku add dia di Facebook sebab aku kenal dia..
Niat aku cuma nak as friend je..
Tak ada niat apa-apa pun tapi........
Dia dah accept aku as friend kat Facebook dan selepas beberapa minit..dia unfriend aku..
Thank ye..
Tapi aku nak bagitahu satu benda je..
Add as friend kat facebook bukan bermakna aku suka..bukan bermakna fall in love..jangan nak perasan k..
Lepas ni kalau korang nak add aku silakan..insyallah aku accept tapi kalau nak aku yang add maybe kalau betul-betul rapat sahaja aku add..

Aku add sebab aku minat kau? ok sorry naik lori ye..
Otak kalau "hulu" sangat memang susah...

p/s : Teringat masa sekolah dulu..aku tolong dia ikhlas tapi dia ingat aku suka kat dia..dia asyik senyum kerang je bila jumpa aku..blah la aku tolong sebab kau kawan aku bukan aku jatuh hati kat kau,,,
Wahai lelaki perasan tolong simbah asid kat muka masing-masing!

Ok bye..aku tahu kau tak suka relationship aku dalam facebook kan.. :)

4 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.