Thursday, July 14, 2011

Alhamdulilah Berjaya Sambung Masters.

Assalamualaikum dan selamat hari Khamis.
Terasa sangat happy dan bersyukur kepada Ilahi dengan limpah kurnianya aku berjaya untuk sambung study aku ke peringkat Master.

Bila orang sibuk-sibuk dengan keputusan UPU untuk degree aku pun tiba-tiba terfikir nak tengok status permohonan aku untuk master. Dulu pernah juga tengok tapi belum ada keputusan lagi. Dia kata dalam hujung bulan 7 atau awal bulan 8 then tiba-tiba tangan rajin buka web ukm untuk student siswazah. Teng teng dah ada semakan kemasukkan untuk program pengajian siswazah ( master ) terus aku buka.. Rasa sangat berdebar macam jantung nak pecah dan keputusannya alhamdulilah..

Bagitahu mak dan ayah. Mereka sangat happy :)



Happy sangat! so pada korang yang apply master kat ukm boleh buat SEMAKAN.

Adik-adik yang tunggu keputusan UPU, akak doakan korang berjaya ke menara gading. Ilmu itu sangat penting...

ok daaa.. :)

p/s : Bila difikirkan nak jadi student semula sangat berdebar !.. tapi aura semangat tetap ada..harap dapat yang terbaik untuk master nanti amin.. Mood : study sungguh2 chayookk!!.

8 comments:

  1. cik hani pun nak sambung master.tapi tgh kumpul duit untuk beli kete.. ingat nk keje smbil belajar..tu yang nak ada kete sendiri.. sekarang dah simpan duit..
    hope ada rezeki cik hani

    ReplyDelete
  2. pernah hr tu nk apply master ukm, tp dh terlambat... huhu harap Upm sudi menerimaku

    ReplyDelete
  3. @cik hani

    Hope dapat la hehehe..best jadi student semua :)

    ReplyDelete
  4. @DaHLia

    semoga dapat sambung master,,kalau tak buleh jumpa di ukm :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak. saya tenga tunggu upu la ni. grgrgr. cuak! anyway, respect org cam kakak yg teruskan usaha hgga ke master :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.