Thursday, July 14, 2011

Alhamdulilah Berjaya Sambung Masters.

Assalamualaikum dan selamat hari Khamis.
Terasa sangat happy dan bersyukur kepada Ilahi dengan limpah kurnianya aku berjaya untuk sambung study aku ke peringkat Master.

Bila orang sibuk-sibuk dengan keputusan UPU untuk degree aku pun tiba-tiba terfikir nak tengok status permohonan aku untuk master. Dulu pernah juga tengok tapi belum ada keputusan lagi. Dia kata dalam hujung bulan 7 atau awal bulan 8 then tiba-tiba tangan rajin buka web ukm untuk student siswazah. Teng teng dah ada semakan kemasukkan untuk program pengajian siswazah ( master ) terus aku buka.. Rasa sangat berdebar macam jantung nak pecah dan keputusannya alhamdulilah..

Bagitahu mak dan ayah. Mereka sangat happy :)



Happy sangat! so pada korang yang apply master kat ukm boleh buat SEMAKAN.

Adik-adik yang tunggu keputusan UPU, akak doakan korang berjaya ke menara gading. Ilmu itu sangat penting...

ok daaa.. :)

p/s : Bila difikirkan nak jadi student semula sangat berdebar !.. tapi aura semangat tetap ada..harap dapat yang terbaik untuk master nanti amin.. Mood : study sungguh2 chayookk!!.
Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

8 88 Orang doakan Farah dapat 4 flat:

cik hani said...

cik hani pun nak sambung master.tapi tgh kumpul duit untuk beli kete.. ingat nk keje smbil belajar..tu yang nak ada kete sendiri.. sekarang dah simpan duit..
hope ada rezeki cik hani

DaHLia said...

pernah hr tu nk apply master ukm, tp dh terlambat... huhu harap Upm sudi menerimaku

♥ MuCUk TembaM said...

congrates yer...=)

♥Cik Nurfarah♥ said...

@cik hani

Hope dapat la hehehe..best jadi student semua :)

♥Cik Nurfarah♥ said...

@DaHLia

semoga dapat sambung master,,kalau tak buleh jumpa di ukm :)

♥Cik Nurfarah♥ said...

@♥ MuCUk TembaM

thank...

winna shinta said...

tahniah kak. saya tenga tunggu upu la ni. grgrgr. cuak! anyway, respect org cam kakak yg teruskan usaha hgga ke master :)

♥Cik Nurfarah♥ said...

@winna shinta

Goodluck dari akak.. :)

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah