Dilema

http://1.bp.blogspot.com/_j4lfqOaoSJE/TB3Yph9jBtI/AAAAAAAAAWI/meZWPoWofHA/s400/serba+salah.gif
Not me!



Assalamualaikum semua..
Alhamdulilah lappy comot ini sudah ok sepeti biasa..
Sebenarnya aku dalam delima nak buat pilihan ni..
Tak tahu sama ada nak pilih anak raja atau jutawan..
Kalau anak raja..dia just anak jer kan..belum tentu jadi raja aka pemerintah seperti ayahnya..kalau jutawan of courselah jutawan sebab dia yang jutawan bukan ayahnya atau keluarganya hahaha..tipu jelah..gurauan hari Rabu yang berbahagia ini.
Okeh macam gini aku ngah pening-pening lalat nak buat pilihan laptop ini..
Ramai cakap lenovo better than yang lain..dan tanya kawan dell pun not bad dan tahan lasak..
Kalau boleh nak yang terbaik.. Macbook tu macam tak berbaloi sebab yang hampir 4k pun spesifikasi dia tak berapa mantap.. Kalau beli jenama lain yang bajet 4k ofcourse la dapat yang meletopskan.. Kalau ada yang nak hadiahkan mac book pro sebijik dipersilakan hahahaha..


p/s : kadang-kadang apa yang kita beli ikut nasib jugakan..contoh macam kereta..nasib lu buruk memang la asyik rosak je kennn..tapi aku ni kira lucky jugaklah dah 4 tahun pakai baru rosak tu pun cekit2  ok bai!!
Tag : laptop
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Dilema"

ACER pun ok gak..tapi paling syok, VAIO la..huhu..

Jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : JOM KOMEN ENTRY SAYA ...

kite pakai fujitsu...hehehe...itu betul2 lasak...lebih dari 10 kali jatuh dr tempat tinggi...alhamdulillah...dah 3 tahun... sihat lagi... <3

ape pon its on us. kalau penggune nye bagus okelah dye -.-'

@NasZ

vaio memang syok! ngah intai2 ni hehehe :)

@shiema sufian

penggunanya bagus ni sebab dah dekat 4 tahun cuma dvd ram je ko hehehe @____________@

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top