Wednesday, September 14, 2011

Rindu Sangat Kat Mak Ayah

http://1.bp.blogspot.com/-FxsomWoqdi0/ThnD18yp9UI/AAAAAAAABRs/vbkZbWPBbxw/s400/DSCF7577.JPG.jpg
Saat bahagia kami bersama.



Sedihnya, kita nak mengadu kat blog ni je.
Nak mengadu kat pembaca kita.
Saat tulis blog ni pun dah air mata berguguran. Ni pun sorok-sorok takut roomate nampak.

Memang tak tahan rindu kat mak dan ayah.
Tadi gagahi tangan untuk call mereka sebab dah tak tahan lagi. Nak dengar suara mak.
Call mak, nak berlakon macam biasa, tak mahu pamerkan kesedihan ni tapi tetap menagis..
Mak pun menagis, mak kata mak dan ayah rasa sunyi selepas kita ke UKM.

Serius, kita pun sunyi juga, rindu nak tengok muka mak dan ayah hari-hari. Suara mereka dan rutin harian bersama mereka. My cats also. Semua kita rindu, rumah..segala-galanya. Rasa nak terbang balik je.

Hari Sabtu ni rasa nak balik je lepas class. Tapi macam mana aku nak balik? Sebab aku nih baru masuk UKM. Tak tahu bas mana nak naik, kat mana nak turun? How how how?

Hati nak balik je, macam budak baru masuk universitikan? padahal dah master pun. Still nages dan rindu-rinduan. Mungkin aku nih manja dan hati tisukan. Sedih!!!!

Harap dapat balik Sabtu nihh..sebab class tak ada sampai Selasa, Selasa back UKM semula. Semoga apa yang aku rancangkan menjadi.

p/s : Hope jadual tidak bertukar lagi. Asyik tukar sana, tukar sini. Nak balikkk kamponggg!!

2 comments:

  1. sabar kak farah ek.., call je parent kak farah tiap2 hari.mesti terubat sikit kerinduan tu..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.