Tandas yang menyusahkan.

Assalamualikum,

Hari tu keluar berjalan-jalan tiba-tiba rasa nak ke tandas. Tandas itu berbau segar, bersih tapi sangat menyusahkan? Pergi bahagian lain, still tandas sama juga. Tak cukup tandas free, pergi tandas RM2 per entry pun still sama. Rasa nak mengamuk je sebab dah la bulan mengambang. Pada pendapat aku memang menyusahkan kalau tandasnya begini.



Serius memang tandas kat situ bersih tapi aku kurang selesa kalau hanya ada air pancut untuk bersuci. Susah kalau nak terbery ke, terbulan mengambang ke. Kalau dah biasa senang la kot tapi yang tak biasa, macam mana? Memang susah. Bersih tapi tak suci. 



Mungkin korang rasa selesa bertandas macam ni tapi pada pandangan aku, aku tak selesa. Tambah-tambah time bulan penuh mengambang. Korang fahamkan maksud aku? yang sengal je tak faham kot. Tapi memang menyusahkan. 

Kan senang tandas yang ada getah/saluran paip.
Kat mana ye? yang tahu sahaja tau.

Akhirnya keluar dari tempat tu, cari toilet yang selesa. 

Ok bai.
Tag : akhir zaman
24 Sila Komen "Tandas yang menyusahkan."

sama la..benci giler tnds mcm ni..

hahha. same la kite. ntah hape2 tndas cmni.

saya pun tak suka tandas mcm ni..kat hotel pun sama... kesimpulannya kalau tido hotel yg tandas mcm ni mesti cari pencebok.. :P

Ouhh,, dah penah terkena da tandas camnih...dah la time tuh urgent gila2..so, redha je la.. ;(

Salam.. hehehe.. memang jenuh nk tggu air die jdi laju balik kak.. hehe

saya tak pernah jumpa lagi toilet mcm nie..tapi skali tg0k p0n dah rasa mcm menyusahkan.

kalau kat sunway mmg tndas mcm nie...menci!!...T__T

memang x slesa kalo toilet mcm nie...
kat midvelly n sunway pyramid..

@grawwrbabe.

tu la kalau perlahan je, rasa mcm xbersih je huhuhu

@Izzatie

kalau jumpa mesti rasa begang..sebab air kuar dr belakang..

@hazanis

tempat yang "maju-maju" semua macam gtu

@kai

pastikan anda tdk ketandas bila ke tempat itu hehehe

saya pun nnyampah tandas cemni,kena pulak time tekanan air rendah..pheh tensen...

Farah, aku pun tak suka. masa aku pegi tempat yg RM2 tu aku nak berry tau...

lame sebab nak mencucinye lah. tak hadap nak masuk da...

oops, emo lak. hahaha

haha..tbe2 nak komen..
teringat dulu, tmpat keje sy, sume tandas duduk dan airnya macam tu..tempat keje punye la besar, tp semua toilet cmtu..air pulak laju, mula2 air tu siap terpancut smpai ke pintu..malu je..tp lame2 da biasa da pandai bajet..
if pegi Sunway or Midvly, cari toilet Jusco je..grenti selamat~

hari tue pegy klcc . tandas cam ni jugak . serius tak selesa

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top