Monday, August 6, 2012

English Cotton.

Assalamualaikum semua.

Hari ni result master keluar, alhamdulilah. Harap boleh tukar dari pinjaman ke biasiswa. So usaha kena gigih ler..Kepada kekawan yang dapat best result tu alhamdulilah yer..betul ke kalau DL kena 3.75 for master? tapi alhamdulilah. Result aku? rahsialah..

OK, sebenarnya aku dah lama nak cari cotton english untuk buat baju kurung, masa membeli belah di Jalan TAR hari tu, that mean sebelum balik cuti, mak aii orang macam semut api punya kemain ramai lagikk. Tak larat dan tak sempat nak memilih dan mencari cotton english idaman. Cadang nak beli yang belum siap, dan nak tempah jahit tapi tak jadi lah pula.

Seriusly suka kat design english cotton yang rose vintage, tambah-tambah colour kecintaan iaitu PINK.


Tapi, aku lebih prefer corak rose yang kecik-kecik. Almaklumlah aku ni besau, kalau dah besau, kenalah pakai corak kecik molek baru lah comel lote.



Masa kat gedung Aalia ada juga english cotton tapi coraknya tak berapa dicintai so tak beli pong.

Maybe lepas raya kot nak merembat untuk dipakai ke kuliahan. Better beli dah siap ke belum? kalau belum dalam RM60 4meter, upah dalam rm 30, tapi susah sekarang ni nak cari orang buat baju. Kalau upah kat kedai standart dalam rm50-70. Better beli dah siap kot dalam rm100 huhu.

Ok, bye.


3 comments:

  1. mcmana nk buat blog mcm awk ni farah....sy buat x jdi lah.....cntik blog awk ni...

    ReplyDelete
  2. kain corak english cotton macam ni la ecah nak, tapi mum kata macam corak bantal kat umah >.< haha. btw, ecah banyak jumpa kain pasang corak gini kat Jalan Tar. agak Murah lah~

    ReplyDelete
  3. K.Lin dh redah Jln TAR jumaat lps.Gigih berbuka dlm keta..& lps berbuka lengang sikit tpt tu.tp makin lewat makin crowded.bole la nk pilih2 barang..serius murah & byk pilihan..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.