Saturday, March 30, 2013

Mencuba Maixara C-Sential.

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat yang berbahagia.

Penat semalam berjalan tak ingat donia telah menyebabkan diriku rasa mahu beradu semula. Tapi sebelum puteri ini beradu silalah baca update terbaru beliau dengan riang gembiranya.

Aku memang nak try supplement yang sangat hot di pasaran. Macam best gila tengok testimoni yang berjaya itu. Perasaan hati terpanggil-panggil untuk menjadi cun melecun juga sebab diri ni kurang cun..sungguh kasihan kan?


Terujanya! Malam ni aku nak makan sebijik. Makan sebelum tidur.



Inilah rupa supplement tu, korang nak telan dengan air pun boleh dan nak kunyah pun boleh. Rasanya sangat sedap tau, rasa strawberry. 


Mesti korang nak tahu apakah benda yang terkandung dalam Maixara C-Sential ni kan.
Mari sini aku bagi tahu kat korang.
Maii rapat-rapat :

TABLET 10,000MG MENGANDUNGI: 
1) Vitamin C (1,000mg) 
2) Collagen (4,000mg)
 3) Glutathione (3,000mg) 
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)


Banyakkan manfaatnya. Sangat jimat tau. Hanya makan sebiji sahaja sehari. Dalam setiap botol ada 60biji so korang boleh makan selama dua bulan. 

Harga sangat berbaloi iaitu RM 99.90 sahaja. Ini harga ini promosi sebab harga retail RM 125. Cepat sebelum terlambat. Kalau rasa tak mampu boleh share dengan kawan seorang dalam RM50, lepas tu korang sharelah 30 biji seorang. Rasa macam best, boleh order sekotak terus untuk stock 2 bulan.
Murah kan??

Apa khasiat Maixara C-Sential ni?


4 in 1
VITAMIN C + KOLAGEN TALAPIA + GLUTATHIONE 
EKSTRAK STRAWBERRY

Gabungan hebat daripada extrak strawberry, vitamin C, kolagen dan gluta dalam satu tablet. 
Kolagen yang digunakan dari sumber ikan tilapia yang sangat berkualiti tinggi
Tidak memberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti pure collagen marine (PMC).


Fungsi utama Maixara C-Sential:
1) Mencerahkan dan mengebukan seluruh badan dgn sekata
2) Melembabkan kulit dan menghaluskan kulit dan seluruh badan
3) Menganjalkan kulit (agen anti oksida dan anti penuaan)
4) Merawat jerawat, mengurangkan jeragat.



Mencantikkan kulit wajah & tubuh anda secara semulajadi
Berkesan dalam tempoh 2-7 hari sahaja


kesannya amat menakjubkan pastinya anda terpegun
Kulit cerah dan berseri, kulit menjadi lembut dan halus. 
Parut jerawat dan jeragat semakin pudar dan muka tidak kusam lagi 
Minum air dengan banyak. 
Sekurangnya 2 ke 3 liter sehari. 





Boleh diambil oleh:
Orang lelaki & perempuan umur 13 tahun ke atas
Ibu menyusu dan Ibu mengandung ( seelok slps 5 bln )
So cepatlah rebut peluang ni untuk menjadi cantik, menarik, kau memang debommm!
Kalau nak beli cepat-cepat contact akak ni :

sms/call QASEH
017-3008665
atau
0172622697
 atau korang ke blog beliau :



Sekarang ni aku baru ambil Maixara C-Sential ni. Nanti aku akan update testimoni nya dalam 7-10 hari lagi. Mana tau kot bangun tidur jadi Snow White pulak kan hehehe.

Kalau korang di area Kuala Lumpur/ Ampang dan minat dengan pelbagai jenis tudung bolehlah ke:



3 hari je tau..seawal jam 11 pagi dah adanya.

Banyak jenis tudung ada tau. Antaranya yang terhot sekarang yang digayakan oleh model ini:



Tudung tribal yang menjadi fesyen sekarang ni. Anda akan nampak lebih cun melecun macam gambar di bawah ni:




Sila jangan muntah hijau tau hehehe. 

Ok bai.




9 comments:

  1. wow! tahniah sbb dh beli..farisha dok tgk2 je..kena bujet..hehe

    ReplyDelete
  2. wah2.. sekarang ni ada banyak vit yang jual di pasaran.. hehe.. sampai tak abes try lg yang satu, keluar lagi satu... dan hasilnya mengujakan pulak tu :3 Iqa pun teringin nak try yang ni.. tapi kena habiskan yang baru beli ni dulu.. hehehehe :)

    ReplyDelete
  3. my roomate pon baru ja beli.. nak tunggu tengok perubahan pd diri dia dulu lah baru nak try nanti.. insya ALLAH... mcm best plak benda ni bila ramai2 dok bagi positive feedback
    :D

    ReplyDelete
  4. maixara bakal diupdate, buat masa ni cuma ade aurawhite dgn solid fiber+vit c :)
    Assalamualaikum / Hai,
    Ingin cantik & sihat macam Hanez Suraya ? Dapatkan AuraWhite dengan : RM 150 + FREE SHAKER + FREE 3D WHITENING MASK + *FREE GIFT SET(boleh pilih set) + FREE POS .
    SET A : DETOX PATCH SLIM (GOLD) + GOLD LIP MASK
    SET B : DETOX PATCH SLIM (GOLD) + CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK
    SET C : GOLD LIP MASK + CRYSTAL COLLAGEN EYE MASK
    UPDATED di : http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/03/demam-aura-white-harga-promosi-cepat.html
    sila lawati link y telah diberi
    terima kasih
    ----------------------------------------
    Makan apa-apa supplement akan lebih berkesan bila usus/ kolon kite bersih
    Guna lah Solid Fiber + Vit C untuk menguruskan, dan mencantikkan kulit dengan berkesan.
    Macam2 manfaat di : http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/03/cantik-dan-sihat-bersama-solid-fiber.html
    sila lawati link y telah diberi
    terima kasih

    ReplyDelete
  5. Kak Farah .. nak jmput join GA ni .. http://ainsentiasasayangibu.blogspot.com/search?updated-max=2013-04-01T00:52:00-07:00&max-results=1 .. please join ye kak .. tkde sape nak tlong Ain promote .. but GA tu bkan Ain pnye cuma promote .. tpi akak join eh ..?

    ReplyDelete
  6. Hello, i nk letgo maixara ni. Doktor kate i kene stop supplement ni sbb xsesuai dgn i. Br mkn 15 hr so br mkn 15 biji je. Klau ade sape2 yg nk, i nk jual murah je sbb mmbazir klau buang. Can text me through email, syasyadyaa@gmail.com

    ReplyDelete
  7. Hello, i nk letgo maixara ni. Doktor kate i kene stop supplement ni sbb xsesuai dgn i. Br mkn 15 hr so br mkn 15 biji je. Klau ade sape2 yg nk, i nk jual murah je sbb mmbazir klau buang. Can text me through email, syasyadyaa@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Waktu bila roll untuk Mkn vit Ni ?

    ReplyDelete
  9. Waktu bila roll untuk Mkn vit Ni ?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.