Monday, December 16, 2013

Jom beli Shaklee dengan Syifa's Supplement.

Assalamualaikum semua!


Nak cergas? nak mantap? nak cantik? nak nak nak semua da ye..

Jom shopping produk Shaklee di Syifa' Supplement..harga menarik tertarik memang da booommm jom intai mengintai!!!


Set kurus
( boleh pilih ikut bajet anda )



Set asas kecantikan
( khas kepada korang yang nak muka berseri-seri, gebuzzz dan mulus )




Set kesihatan optimum
( kalau antibodi lemah, selalu deman-deman...sikit2 asyik sakit je..berubah cuaca asyik deman je, selesema jom try yang ini!)




Set kesihatan kanak-kanak
( anak korang kurus, tak ada zat, tak ada selera makan, selalu sakit, tak aktif..ini ubatnya!)







Macam-macam ada, nak set cantik, kurus, gebu, berpantang...korang nak tahu lebih lanjut jangan contact aku tau terus je zassss ke:

Sebarang pertanyaan boleh sms/ whatsapp kak izah 019-2763556. MOhon sudi lawati  di page :
konsultasi percuma mengenai produk ini akan diberikan kepada pelanggan shaklee kami.
Terima kasih.





No comments:

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.