Tempahan blog sudah dibuka!

Assalamualaikum

Lama tak update blog sebab busy dengan hal dunia hahaha

Ok, Kalau rasa nak tempah blog boleh PM aku cepat2 ye


What Apps je kat nombor 0172788373

Insyallah aku reply...


Yang benar2 serius je...kalau dah nama tempah mestilah ada kos..

Bukan wat keja amal untuk free-free no cass...

Dan paling penting kena tunggu Q ye,,kalau bayar dulu Q anda di hadapan..bayar kemudian n tak bayar2..tak ada dalam Q..

Sekian melaporkan..

Jangan lupa what apps gue  0172788373


Bye!


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
3 Comments for "Tempahan blog sudah dibuka!"

slm farah..

sy nk tye psl blog ni..cara nk buang widget ke ape ntah..dlu ade tmbah widget mcm "sila2 la like blog ni"..cth bile kite sroll down ke upper ke, gambar tu sentiasa ikut atas bwh.now gamba tu maybe da di del..so camna nk buangkan ikon tu..semak je lambang photobucket tu di blog sy,,

pls help me..tq..

mummyosh.blogspot.com

Oh mai.... superb nya awak punya blog.
cantik sangat..siap ade cartoon..comell camna nak buat blog cmni erk? Bg tips skit..and do singgah2 tingkap blog yg sy speaclised utk my upcoming novel
http://aisya-sufiyyah.blogspot.com/
salam perkenalan cik Nurfarah ^_^

Hai kak!Singgah dan follow sini (dah lama follow) :)

http://wani-siukatbuku.blogspot.com

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top