Tiada Lagi...

Sia sia sudah Kita jalin cinta Bila hati selalu berbeda Sampai kapan lagi Ku harus menahan Rasa kecewa di dalam dada Seandainya kita masih b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

April hanya untuk girlfriends.

Assalammualaikum w.b.t Dah Mei pun, baru nak update April punya cerita. Sungguh pun banyak tragedi April yang buat hati Farah dihiris semb...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Selamat Pagi Jumaat.

Assalamualaikum... Selamat pagi, hari ni banyak plan tau. Ayah dari semalam request suruh hari ni buat nasi Arab. Sebelum ni Farah dah bua...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Cik Farah kembali...

Assalamualaikum.. Lamaaa sangat tak update blog..korang rindu ye?? Dalam beberapa bulan ni banyak benda indah pahit berlaku tapi perteng...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top