MY COLLECTION



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Berminat dengan design blog Cik Farah. Anda boleh lihat contoh-contoh Portfolio pelanggan terdahulu seperti berikut:


http://bicarafarah.blogspot.my/p/blog-page_16.html
http://bicarafarah.blogspot.my/p/portfolio-header-design.html


Sekiranya berminat untuk menempah blog boleh lihat maklumat tempahan seperti di bawah untuk mengetahui pakej dan kaedah tempahan.

http://bicarafarah.blogspot.my/2012/08/tempahan-design-dan-edit-blog.html


Sekiranya, terdapat sebarang pertanyaan tentang perkhidmatan design dan tempahan blog boleh menghubungi saya Farah di talian 017 2788373 (Whatapps/SMS)


Sekian terima kasih.


50 comments:

  1. nak tempah laa
    tapi x tau bila ?

    ReplyDelete
  2. kalau nak tempah full template tapi x nak banner , berapa harga?

    ReplyDelete
  3. kak arah..kalau banner ngan tempalte berapa..nk byar gne aper

    ReplyDelete
  4. kak farah kalau banner n template berapa..kalau nk byr gne aper eikk

    ReplyDelete
  5. WAHHH LAWA3..... sy nk tempah leh>?? tpi kne byar x??? hehhe..... my url.. www.sayebudaktembaml.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. sy nk tempah jugak. xp cm mane nk emel kn??

    ReplyDelete
  7. macm mane ye sy nk tempah. emelkn ke mane???

    ReplyDelete
  8. @ mrs incik gula

    sekarang ni saya tutup tempahan..nnt bila dah buka saya bgtahu :)

    ReplyDelete
  9. sis nk tempah sis boleyh kasi emel ym ke snng skit nk reply emel t...suka tgok header n template but sis agak2 template 2 bratb x sbab yg sbelom niey sy gna templte 2 cm lmbt nk bkak pape pon sis2 kasi ea..emel ym ke x pon msej kt fb je an....thanx sis sy nk templte+header je banner x nk...

    ReplyDelete
  10. @azyra

    tempahan ditutup sementara waktu :)

    ReplyDelete
  11. sis . nak tempah . cntek gler . sukasuka ! byar tpup cm ne ek ?? tpup fon sy taw la . hehee :D

    ReplyDelete
  12. akak buat nih guna aper erk?? photoshop ker?

    ReplyDelete
  13. wahh ..cantiq lha kak farah ..na tempah boleh ?

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum,

    terlalu sini singah sebentar melihat2

    ReplyDelete
  15. Perghh.. terbaik lah.. pandai edit ..

    ReplyDelete
  16. SALAM..
    cantik la....pandai edit...:)

    ReplyDelete
  17. kalau tempah kene bayar ka...??

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum,wah,lawanya! Boleh saya membuat tempahan Kak Farah? Saya sudah hantarkan e-mail. Terima Kasih :)

    ReplyDelete
  19. Lawa lahh , Nak tempah boley tak kak Farah ?

    ReplyDelete
  20. Tapi kan farah , boley bai link tak ?

    ReplyDelete
  21. kak farah sha da hntar emel . eply k :)

    ReplyDelete
  22. wah lawa..boleh tempah??macam mana nak tempah??

    ReplyDelete
  23. Salam..sy nak tanya..mcmner nk ltak header tu bg centre..sy wat x pnh jadi...huhu..

    ReplyDelete
  24. Cantik ! mahal tak kalau tempah ? ikot blog or tetap harga ?

    ReplyDelete
  25. salam dik.. akak nk adik buatkan akak punye blog la.. bole x?

    ReplyDelete
  26. CikFarah, saya dah email kat awak utk buat tempahan.. tq

    ReplyDelete
  27. Nak tempah full template dengan header boleh tak ? Berapa eh kak ?

    ReplyDelete
  28. Wah,semua lawa-lawa.Follow sini :)

    http://wani-siulatbuku.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. sudah. pm sis di fb :) hope reply.

    ReplyDelete
  30. sudah. pm sis di fb :) hope reply.

    ReplyDelete
  31. assalam.. fara, cek emel ye.. cantik2 laa.. hihii

    ReplyDelete
  32. sweetnya....cute2 belaka... rambang mata tengok...

    nak tempeh jugakkkk

    ReplyDelete
  33. Kalau nak tempah what apps je kat nombor 0172788373

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.