MY COLLECTION



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Berminat dengan design blog Cik Farah. Anda boleh lihat contoh-contoh Portfolio pelanggan terdahulu seperti berikut:


http://bicarafarah.blogspot.my/p/blog-page_16.html
http://bicarafarah.blogspot.my/p/portfolio-header-design.html


Sekiranya berminat untuk menempah blog boleh lihat maklumat tempahan seperti di bawah untuk mengetahui pakej dan kaedah tempahan.

http://bicarafarah.blogspot.my/2012/08/tempahan-design-dan-edit-blog.html


Sekiranya, terdapat sebarang pertanyaan tentang perkhidmatan design dan tempahan blog boleh menghubungi saya Farah di talian 017 2788373 (Whatapps/SMS)


Sekian terima kasih.


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
50 Comments for "MY COLLECTION"

nak tempah laa
tapi x tau bila ?

kalau nak tempah full template tapi x nak banner , berapa harga?

kak arah..kalau banner ngan tempalte berapa..nk byar gne aper

kak farah kalau banner n template berapa..kalau nk byr gne aper eikk

WAHHH LAWA3..... sy nk tempah leh>?? tpi kne byar x??? hehhe..... my url.. www.sayebudaktembaml.blogspot.com

sy nk tempah jugak. xp cm mane nk emel kn??

macm mane ye sy nk tempah. emelkn ke mane???

@ mrs incik gula

sekarang ni saya tutup tempahan..nnt bila dah buka saya bgtahu :)

sis nk tempah sis boleyh kasi emel ym ke snng skit nk reply emel t...suka tgok header n template but sis agak2 template 2 bratb x sbab yg sbelom niey sy gna templte 2 cm lmbt nk bkak pape pon sis2 kasi ea..emel ym ke x pon msej kt fb je an....thanx sis sy nk templte+header je banner x nk...

@azyra

tempahan ditutup sementara waktu :)

sis . nak tempah . cntek gler . sukasuka ! byar tpup cm ne ek ?? tpup fon sy taw la . hehee :D

akak buat nih guna aper erk?? photoshop ker?

wahh ..cantiq lha kak farah ..na tempah boleh ?

Assalamualaikum,

terlalu sini singah sebentar melihat2

Perghh.. terbaik lah.. pandai edit ..

SALAM..
cantik la....pandai edit...:)

kalau tempah kene bayar ka...??

Assalamualaikum,wah,lawanya! Boleh saya membuat tempahan Kak Farah? Saya sudah hantarkan e-mail. Terima Kasih :)

Lawa lahh , Nak tempah boley tak kak Farah ?

Tapi kan farah , boley bai link tak ?

kak farah sha da hntar emel . eply k :)

wah lawa..boleh tempah??macam mana nak tempah??

Salam..sy nak tanya..mcmner nk ltak header tu bg centre..sy wat x pnh jadi...huhu..

Cantik ! mahal tak kalau tempah ? ikot blog or tetap harga ?

salam dik.. akak nk adik buatkan akak punye blog la.. bole x?

CikFarah, saya dah email kat awak utk buat tempahan.. tq

Nak tempah full template dengan header boleh tak ? Berapa eh kak ?

Wah,semua lawa-lawa.Follow sini :)

http://wani-siulatbuku.blogspot.com

sudah. pm sis di fb :) hope reply.

sudah. pm sis di fb :) hope reply.

assalam.. fara, cek emel ye.. cantik2 laa.. hihii

sweetnya....cute2 belaka... rambang mata tengok...

nak tempeh jugakkkk

Kalau nak tempah what apps je kat nombor 0172788373

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top