Social Media

Semoga murah rezeki kepada yang FOLLOW ❤

Tempahan dari Nur's Heritage Beauty.

|
Assalamualaikum.

Tempahan kedua untuk tahun 2013 ni adalah blogshop yang sangat menarik.


Blogshop ni jual pelbagai jenis tudung, telekung dan produk kecantikan lain.



Sangat terpikat dengan telekung lycranya yang sangat best. Sangat best sebab pelbagai pilihan warna ada. Senang nak bawa travel or jalan-jalan sebab dia jenis kain lycra yang mudah dan ringan di bawa kemana-mana sahaja. So cepatlah dapatkan sepasang atau hadiahkan kepada ibu, kakak, kawan2, makwe atau sesiapa sahaja..pasti senyum sampai telingga :)


Blog ini tuan tanah sukakan color hijau natural. So aku gabungkan color kuning slow dan sedikit pink agar ia nampak timbul dan menarikk :)



So kalau korang nak shopping online jom shopping kat:








3 comments on "Tempahan dari Nur's Heritage Beauty."
  1. hye! itu telekung ke? tanya je .. jangan marah.. :)

    ReplyDelete
  2. seriously chantekk u edit blogshop tu.. :) btw tlekung die suma chantek2 jgk, mcm nk beli je..hee

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature