Alhamdulilah!!

Alhamdulilah itu je yang mampu aku ucapkan...
Nasib baik dpat jugak gambar2 aku masa buat umrah kat Mekah dan Madinah...
memang sedih sebab banyak gambar kenangan tak dapat diselamatkan dalam laptop kesayanganku ni...
Tag : syukran
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "Alhamdulilah!!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top