salah siapa??!!

Kenapa ek..ada orang xpandai nak jaga hati orang lain...
hanya pandai cakap je...dan dia je betul...
bukan nak mengadu kat blog aku yang xseberapa best ni tapi memang!!! memang!! betul...
kita kena la tengok diri sendiri dan perbetulkan diri bukan nak menunding jari kat orang lain..tapi perlu diingatkan 4lagi jari anda menunding ke anda!!!ha..sebelum lihat salah orang lain analisis la salah kita...dont be egois!!
Tag : habit
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
0 Comments for "salah siapa??!!"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top