Monday, April 4, 2011

Cik Farah yang lebih muda dari usia!!

Assalamualaikum..aku tengah menyapu-yapu habuk di blog aku yang semakin berhabuk ni. Al maklumlah sudah bekerjaya sekarang ini nak update blog pun amat berkira kerana perlu mengambil rehat yang banyak untuk merehatkan diri..penatlah sangat!! padahal kerja duduk je..
Okeh aku nak kepo sikit..tak sangka pula aku ni muda dari usia..sungguh!! Sebenarnya benda ni memang dah lama aku sedari..muahahaha! Contohnya masa kenduri kat rumah aku..orang kampung still kata aku ni adik..wahhal..akulah kakak..adik aku yang beza umur 5 tahun dari aku pun still orang ingat aku adik.. dia kakak..dah aku rasa amat-amatlah muda ..hahaha..

OK aku sertakan bukti ni..adik ni (kawan facebook) pula ingat aku ni masih sekolah lagi..hahaha..

Ha nampak tu..aku tak tipu kan kan..
Macam budak tingkatan weh..mudanya I..

Aku redha semua itu ececece...rasa amat bertuah kerana wajahku muda remaja..nampaknya boleh berlakon macam budak sekolah lah ni...Tapi yang aku tak boleh lupa masa pergi picnic Kolam Air Panas Sungai Kelah..Masa tu aku pergi dengan sepupu aku..then jiran dia pun join sekali la..masa aku mandi manda..boleh pula anak jiran dia tanya aku darjah berapa?? memang aku terkejut masa tu..padahal aku first year kat USM masa tu..Aku bagi tahu aku dah habis sekolah dan bagitahu umur aku. Dia kata aku nampak muda dan macam budak sekolah lagi...haaa apa??Memang aku akui aku nampak tak matang kalau aku without make up terutama sekali kalau tak pakai eyeliner dan lipstick.


Aku yang sentiasa muda..nak rahsia? bagi pengkeras dulu?

biar muda dari usia..jangan tua sebelum usiakan...

Maybe gambar ini sebaya dengan usia aku...atau muda juga?


Ok sampai disini sahaja entry gedix yang tak berapa gedix...nak tidur ni..esok aku kena keja..nikmat tidur itu sangatlah penting untuk mengekalkan kemudaan aku..muahahaha..

baiiii....

4 comments:

  1. heyy , nice blog n cute face . akaa , na request boleh ta ? na tnya macam mana akaa buat kotak kotak kat side bar tuh ? contoh , 'iklan' , 'contest' haa , yg tuh lahh . mcm mana nak buad ? bagi tuto boleh ?

    ReplyDelete
  2. ehe. . "kk fara" rupenye..ingatkn kite sebaye,,pic tudung itam tu cumil,tak nmpak lebih tue dri anis pun..:)

    ReplyDelete
  3. @baby A

    insyaallah akak update ye..sbb tutorial tu kena berpart2...skrg ni bz cket la adik sayang hehehe..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.