Saturday, May 21, 2011

Ada apa dengan TUMBLR

http://www.zagg.com/community/blog/wp-content/uploads/2011/01/robin-good-tumblr.jpg

Assalamualaikum..
Aku nak tanya korang apa ke bestnya tumblr..??
Ramai juga yang create tumblr..
Aku baru je create..cuma nak testing je..
Aku rasa macam susah je nak handle..maybe aku masih baru lagi..
Tapi aku tak nak publish tumblr aku..hahaha...sebab ..

UNEDITED TUMBLR...

Apa yang aku nak tulis aku tulis je dalam tumblr tu..sebab kalau kat blog ni terlalu public ( semua orang dah tahu )...


Siapa yang master dalam tumblr jangan kedekut sharing ye..

10 comments:

  1. tumblr besh.. sebab bleyy reblog.. tapi blog lagi beshhh

    ReplyDelete
  2. ade tumblr jugak.
    tapi tak reti gune.
    KAHKAHKHAKHA

    ReplyDelete
  3. betul . adek pun dah buat , tak faham sangat :)

    ReplyDelete
  4. hee ^^ tumblr best. simple. sy suke reblog je sbab ayt2 kat c2 awesome ;)

    ReplyDelete
  5. tak reti nak main thumblr..blogging lg best :)

    ReplyDelete
  6. @[sutera kasih]

    yeahhh..blogging lagi best..saya punya tumblr pun tak berupdate hehehe

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.