Ada apa dengan TUMBLR

http://www.zagg.com/community/blog/wp-content/uploads/2011/01/robin-good-tumblr.jpg

Assalamualaikum..
Aku nak tanya korang apa ke bestnya tumblr..??
Ramai juga yang create tumblr..
Aku baru je create..cuma nak testing je..
Aku rasa macam susah je nak handle..maybe aku masih baru lagi..
Tapi aku tak nak publish tumblr aku..hahaha...sebab ..

UNEDITED TUMBLR...

Apa yang aku nak tulis aku tulis je dalam tumblr tu..sebab kalau kat blog ni terlalu public ( semua orang dah tahu )...


Siapa yang master dalam tumblr jangan kedekut sharing ye..
Tag : entah
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
10 Comments for "Ada apa dengan TUMBLR"

tumblr besh.. sebab bleyy reblog.. tapi blog lagi beshhh

ade tumblr jugak.
tapi tak reti gune.
KAHKAHKHAKHA

betul . adek pun dah buat , tak faham sangat :)

hee ^^ tumblr best. simple. sy suke reblog je sbab ayt2 kat c2 awesome ;)

tak reti nak main thumblr..blogging lg best :)

@[sutera kasih]

yeahhh..blogging lagi best..saya punya tumblr pun tak berupdate hehehe

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top