Koleksi Header Miss Farah

Assalamualaikum dan selamat malam..
Malam ni aku nak tunjuk header dari hasil tangan aku. Header ni aku guna dari awal aku berblog sampai sekarang. Alhamdulilah semua makin improve berbanding dulu-dulu. Aku juga sekarang tengah cuba meningkatkan taraf kemahiran Photoshop aku..cuba dan cuba.. Dan ada hajat nak ambil tempahan header dan template blog.. Jom tengok.. Tak la cantik cuma comel macam tuannya hahaha :)













Blog My Hamster





Itu sahaja koleksi header yang aku design sendirian berhad...

Korang nak kerr buat tempahan dengan aku?
Tag : design blog
1 Sila Komen "Koleksi Header Miss Farah"

mungkin dimasa yang akan dtang

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top