Sunday, May 29, 2011

Koleksi Header Miss Farah

Assalamualaikum dan selamat malam..
Malam ni aku nak tunjuk header dari hasil tangan aku. Header ni aku guna dari awal aku berblog sampai sekarang. Alhamdulilah semua makin improve berbanding dulu-dulu. Aku juga sekarang tengah cuba meningkatkan taraf kemahiran Photoshop aku..cuba dan cuba.. Dan ada hajat nak ambil tempahan header dan template blog.. Jom tengok.. Tak la cantik cuma comel macam tuannya hahaha :)













Blog My Hamster





Itu sahaja koleksi header yang aku design sendirian berhad...

Korang nak kerr buat tempahan dengan aku?

1 comment:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.