Food Like Rainbow

Mood rasa lapar bila tengok food ni..

Make me hungry but not angry, if i angry i play angry bird hahaha.. :)


Rasa nak masak puding caremel je..Siapa ada resepi yang best? silalah share-share nanti aku share gambar selepas mencuba hahahaha!


p/s : Aku pernah buat cake padelpop ala2 kek di atas..kau hadoo?
Tag : makan
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Food Like Rainbow"

puding caramel...sedap2...penah cuba jugak..tapi da lupa..hehe

@Gee

Haha..kalau tak buleh minta resepi :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top