Tutorial 107 : Tukar ke Tulisan Terbalik.

Assalamualaikum..
Stylo ke tulisan terbalik?
Jom buat tulisan terbalik.

¿ıu ɯɐɔɐɯ ʞılɐqɹǝʇ uɐsılnʇ ʞɐʇ ʇɐnq ʞɐu ƃuɐɹoʞ


Korang taip ayat korang  dalam kotak asal lepas itu korang copy tulisan terbalik dan paste kat mana-mana korang suka..








Cara untuk Membuat Tulisan Terbalik



Tulisan Asal:




Tulisan Terbalik:


# masa nak paste dia macam giler sikit tulisan, lepas publish/save dia dah ok jer.. :)

Selamat Mencuba!


6 Sila Komen "Tutorial 107 : Tukar ke Tulisan Terbalik."

Haha! tutorial ni memang menarik giler~

ƃuısnd-ƃuısndɹǝq ɐlɐdǝʞ ɯɹıɟuoɔ˙˙ʞılɐqɹǝʇ uɐsılnʇ ʇɐnq ıɐɯɐɹ-ıɐɯɐɹ ɯoɾ

wahhh..syle la kak farah..nie yg jannah cari nie..thanks akak

kak farah , boley tolong edit blog saya x ?? saya buat x boley2 laaa pleasee . . blog kak farah cantik sgt

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top