Sunday, September 11, 2011

Aku di UKM.

Assalamualaikum.
Hati masih sedih..masih menangis kerana berjauhan dengan family.
Macam budak first year jekan padahal sambung Master.

Of courselah sedih, sebab lepas habis degree duduk bersama family hampir setahun.
Hari-hari tengok mak dan ayah.
Jadi penghibur mak ayah.
Semua bersama mak dan ayah.

Sekarang ni bila hidup bersendirian di dunia asing rasa sangat sedih. Rasa diri ini tercampak ke planet Pluto, yang  tak tak pernah aku jelajahi. Sedih :(

Esok dah kuliah.. Cabaran belajar di tempat baru.

Hope sangat dapat kolej lain yang dekat dengan kuliah. Doakan aku yer..


p/s : Nak pi bilik kawan, ambil timetable..bye! malas giler turun dari tingkat 4, naik tingkat 4, turun tingkat 4 dan naik semula ke bilik tingkat 4.. :'(

4 comments:

  1. lalal.. mai la KIY lpak2 nan kite..heeee

    ReplyDelete
  2. wow..master...hebatnye..kita nak jadi lagi hebat dari tu..amin..all the best..jadual kita pun siap print..weee

    ReplyDelete
  3. sy pun sedih...lama sgt cuti...di rindu kat family..huhuhu

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.