Aku di UKM.

Assalamualaikum.
Hati masih sedih..masih menangis kerana berjauhan dengan family.
Macam budak first year jekan padahal sambung Master.

Of courselah sedih, sebab lepas habis degree duduk bersama family hampir setahun.
Hari-hari tengok mak dan ayah.
Jadi penghibur mak ayah.
Semua bersama mak dan ayah.

Sekarang ni bila hidup bersendirian di dunia asing rasa sangat sedih. Rasa diri ini tercampak ke planet Pluto, yang  tak tak pernah aku jelajahi. Sedih :(

Esok dah kuliah.. Cabaran belajar di tempat baru.

Hope sangat dapat kolej lain yang dekat dengan kuliah. Doakan aku yer..


p/s : Nak pi bilik kawan, ambil timetable..bye! malas giler turun dari tingkat 4, naik tingkat 4, turun tingkat 4 dan naik semula ke bilik tingkat 4.. :'(
Tag : study, UKM
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Aku di UKM."

lalal.. mai la KIY lpak2 nan kite..heeee

wow..master...hebatnye..kita nak jadi lagi hebat dari tu..amin..all the best..jadual kita pun siap print..weee

sy pun sedih...lama sgt cuti...di rindu kat family..huhuhu

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top