Monday, September 5, 2011

Esok Pergi UKM.



Assalamualaikum semua!.
Esok, insyaallah aku akan mendaftar sebagai pelajar Master di UKM, Bangi.
First time, and zero info about UKM. Hanya berbekalan carian google je tentang info kat UKM. Memang TAK PERNAH DATANG ke UKM. Esok insyaallah first time dalam hidup menjejakan kaki di UKM.

Banyak sangat tak tahu. Dah la tak ada kawan yang sama course kat UKM. Kena cari kawan baru, kena sesuaikan dengan persekitaran baru, style lecturer baru, karenah masyarakat baru dan serba-serbi baru. Ibarat hidup di planet lain je..hahaha hope aku dapat sesuaikan diri. Perasaan rasa excited, sedih, gembira dan macam-macam lagi!

Kemungkinan 90% aku kena duduk kat Kolej Pendeta Za'aba. Jauhh tu, hujung dunia.. Tahu pun sebab my sister pernah study sana dan ada kawan-kawan yang pernah study sana. Tapi tetap tenangkan hati. Ala lagi pun orang lain pun ada duduk sana..ok je.. Hope semua baik-baik je.

Tapi bukan esok aku terus tinggal di UKM, lepas semua pendaftaran settle. Balik dulu rumah dan 10/9 ni baru balik ke UKM semula dengan barang-barang bagai.

Sedihnya, nak berjauhan dengan mak dan ayah serta my sweet home. :'( my cats sekali!

ok, baii esok aku update tentang kunjungan pertama di UKM. Pergi dengan mak, ayah dan kawan ayah sebagai driver sebab dia lebih arif jalan di sana.

P/s : Semoga Allah mudahkan urusan NurFarah di sana..aminnnn


oppss! kena cas my Lenovo full sebab senang kalau ada hal nak online di sana.


11 comments:

  1. bestnyeee. kite pon bercita2 nk wt master jugak. tp lau boleh nk kt usm jgk. huehue ~ gud luck sistah ! <3

    ReplyDelete
  2. waahh..UKM jugak... senang2 nnti boleh la jmpa :)

    ReplyDelete
  3. all the best...ye..xpernah masuk ukm g..

    ReplyDelete
  4. sy pun semacam sedih nk blik ukm..huhu...
    selamat datang ke ukm cik farah! =)

    ReplyDelete
  5. awalnyaaaa amik master...maC muda gi...amik bidang apa???

    ReplyDelete
  6. @❤~Emma Abduh~❤

    ngah semangat nak belajo..dh keja nanti mesti malas mengadap buku..

    sains pembangunan :)

    ReplyDelete
  7. welcome to ukm!ramai budak ukm ni blogger:)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.