Tutorial 136 : Back to Old Setting/ Old Interface

UPDATE: OLD SETTING/ OLD INTERFACE SUDAH TIDAK WUJUD LAGI! HARAP MAKLUM.




Assalamualaikum,

Masa mula-mula sign in blogger tiba-tiba terkejut dan kaku bila melihat setting yang selalu aku guna untuk blogger bertukar rupa dan bentuk. Lagi complicated daripada yang lama. Lagi tak best dan nampak macam menyemak nak bagi pelempang berdas-das sampai pengsan.

Click for large.

 Serius, adalah sangat tak cantik dan menarik. Aku lebih suka old setting!

Click for large.
 Mula-mula korang kena :

1. Click bahagian Blogger Option. Seperti di atas.

2. Pilih Old Blogger interface.

Tunggu page loading. Dan taraaaa...back old setting!



Mudahkan? SO apa lagi click la my nuffnang berjemaah. Baii semua!


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
39 Comments for "Tutorial 136 : Back to Old Setting/ Old Interface"

blog saya da kembali pada yang lama . heheh . ty :D

betul2. yang lame lagi senang.
:)

blog sy tak dapat kembali lagi.. huhu. :'(

assalamualaikum , terima kasih .. da kembali kepada yang asal ;)

yeyyyyyyyy dh brjaya....thnks kak farah yer...yg lama lg sng la

tau tak apa.yang lama lagi senang ;)

tau tak apa.yang lama lagi senang ;)

as-salam kak..
mula-mula pun syeida terkedu sebab dashboard dah lain. last-last tekan sane sini, legaaaa... hihi

salamulaikum.......hy awk,,,u blog so cute,,(^^,)..minta teach ckit...mcm mna nak wat ek...tab menu yg paling sample,,,.mcm wak tuu,,..kurg faham tengok tutorial wak,..lg satu cthnya..kita nak tulis ttg resepi kat tab menu...n ape2x lah..a=kta nak ckap....so kta nak sambung len hr macam na pulak nak letak blek dalam satu page resepi,,tuu ekk???plez PM sy kat my FB....Mastinah cullenz se ryeong..(^^,)i wait..k..daa

nnnti die nk remove yg old kpd baru bln yg akn dtg..jht betul :[ tak suke yg baru, serabut ! HUHU

tHanks kak farah , buka dashbord jadi cm gini terkejut beruk ._.

thanks 4 da tutorial,, sangat membantu.. huhuhu

Yeay..dah btukar kpd yg lame kmbali..thanks sis :)

kalau baru but blog.auto akan jd new interface kan..so,macamna nk tuka ke old interface??help plezzz..

blog sy tak bole kembali pada yang :( ,

salam . Akak! nhe nak minta tlg.. adik dha try dha tp msa adik klik kat setting tepi tu xder pulak dia ckp "old blogger interface".. :'(

Macam mana nak tukar ke old interface.. dah tekan dekat setting tu, tapi tak ada pun old interface tu.. :( Serabutlaa dengan new interface.. tolongg.. please

kenapa saya takder old blogger interface???

akak .. asal kat blogger option azy xder pun pilihan old blogger interface .. :'( sobsob

Assalammualaikum kak farah. Kalau kita dah tukar jdi yg lama ni , boleh ke nk tukarkan balik jdi yg baru ?

Farah , sy tk boleh nak back to old setting . KEnapa eh ? Old blogger interface tada . :'(

haisshh kita punya blog tade old interface tu..macam mane nih

KENAPA SAYA PUNYA BLOG TAL BULI TUKAR SUDA? H,, :( TLG

knp saya punya tak ada old interface?? harap awk boleh tolong saya..

knp blog sya x de perkataan old interface tuh? please... HELP ME!!!

sekarang ni dah tak boleh buat macam ni kan? tak ade da perkataan old blogger interface :(

Salam Farah
First of all, thanks atas tutorial.
Sangat berguna dan membantu.
dulu akak blogger tp dah setahun tinggalkan dunia blog, kena belajar balik...huhuhu...

hmmmm...
blog 2013 dah takleh tukar ke old blog setting dah..aduiii

kenapa saya punya tade yg old blogger interface tu ?

@Mizz Aida sedeeeehhh,, xleh tukar pom,, tkde pun old ntah ntah tu ,,, huhuhuh,,huwaaaaaaaaaaaaaaaa T_T

@Mizz Aida sedeeeehhh,, xleh tukar pom,, tkde pun old ntah ntah tu ,,, huhuhuh,,huwaaaaaaaaaaaaaaaa T_T

macam mna nk tukar yg lame? sy pnye yg bru.. sy cri xde pon yg sis farah tnjukkn :(

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top