Usia yang makin bertambah :)

Assalamualaikum dan selamat pagi.

1 Mei 2012. Hari pekerja, hari ulang tahun kelahiranku juga. Terima kasih kepada semua yang wish birthday aku di handphone dan Facebook. Terasa diri ini semakin tua pula selepas genap umurku 2# tahun. Harap semakin baik dari dulu.

Hari lahir ku ini, tak ada something special pun. Kalau di rumah boleh buat makan-makan, potong cake. Tapi di sini makan buku je yang makin penuh atas meja ni. Hehehe.. Maybe next week sambut dengan something special? Nak secret recipe juga hahaha... # kek biasa pun tak perr :')

Nah kek special aku bagi korang..................tengokk jer.



# ada sesiapa nak belanja kek? huhuhu...
Tag : aku fara, best, kek
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
20 Comments for "Usia yang makin bertambah :)"

selamat hari lahir sis..
may Allah bless you always :D

Selamat hari jadi kak farah . semoga pnjg umo dn dimurahkan rezeki . Happy2 clalu =)

Apakata...besday gurl yang belanja kami....hehehehe....
NAk hantar kek jauh,sekadar harapan dan doa mudahan cik fara kita akan sentiasa bawah lindungaNYA dan sukses selalu..seyum sokmo.... (^_^)

happy bufday fara~ pestime dtg sini..blog comey arr!=)

epy bfdy, may ALlah bless u

hahah... ba aq blnja ko, tp ko byar hahah

happy birthday

Wahh :) happy birthday.. sorry lambat sikit

happy belated besday kak..
moga dirahmati Allah s.w.t..amin.

-.-

happy belated besday .. haha
jom join contest nie

http://paanzai.blogspot.com/2012/05/contest-mimik-muka-paling-ohsem-by-paan.html

hpy bfday...walau dah trlambat....wish u luck....adik....owh yach...plez follow akk...brulah kat blog:)...owh ya tell u frenz also...kalo nak join slimbryy..tat akk.,,,/sebulan dah kaut untung RM30000...lebih..just duduk umah online...income masyukk.....ini untuk yg nak berniaga lah:)

hb.. tarikh lahir akak same ngan akak wawa..

epy befday sis,.. done follow you,... follow me back okey,..thankk,...

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top