Tuesday, May 1, 2012

Usia yang makin bertambah :)

Assalamualaikum dan selamat pagi.

1 Mei 2012. Hari pekerja, hari ulang tahun kelahiranku juga. Terima kasih kepada semua yang wish birthday aku di handphone dan Facebook. Terasa diri ini semakin tua pula selepas genap umurku 2# tahun. Harap semakin baik dari dulu.

Hari lahir ku ini, tak ada something special pun. Kalau di rumah boleh buat makan-makan, potong cake. Tapi di sini makan buku je yang makin penuh atas meja ni. Hehehe.. Maybe next week sambut dengan something special? Nak secret recipe juga hahaha... # kek biasa pun tak perr :')

Nah kek special aku bagi korang..................tengokk jer.



# ada sesiapa nak belanja kek? huhuhu...

20 comments:

  1. selamat hari lahir sis..
    may Allah bless you always :D

    ReplyDelete
  2. Selamat hari jadi kak farah . semoga pnjg umo dn dimurahkan rezeki . Happy2 clalu =)

    ReplyDelete
  3. Apakata...besday gurl yang belanja kami....hehehehe....
    NAk hantar kek jauh,sekadar harapan dan doa mudahan cik fara kita akan sentiasa bawah lindungaNYA dan sukses selalu..seyum sokmo.... (^_^)

    ReplyDelete
  4. happy bufday fara~ pestime dtg sini..blog comey arr!=)

    ReplyDelete
  5. epy bfdy, may ALlah bless u

    ReplyDelete
  6. hahah... ba aq blnja ko, tp ko byar hahah

    happy birthday

    ReplyDelete
  7. Wahh :) happy birthday.. sorry lambat sikit

    ReplyDelete
  8. happy belated besday kak..
    moga dirahmati Allah s.w.t..amin.

    -.-

    ReplyDelete
  9. happy belated besday .. haha
    jom join contest nie

    http://paanzai.blogspot.com/2012/05/contest-mimik-muka-paling-ohsem-by-paan.html

    ReplyDelete
  10. hpy bfday...walau dah trlambat....wish u luck....adik....owh yach...plez follow akk...brulah kat blog:)...owh ya tell u frenz also...kalo nak join slimbryy..tat akk.,,,/sebulan dah kaut untung RM30000...lebih..just duduk umah online...income masyukk.....ini untuk yg nak berniaga lah:)

    ReplyDelete
  11. hb.. tarikh lahir akak same ngan akak wawa..

    ReplyDelete
  12. epy befday sis,.. done follow you,... follow me back okey,..thankk,...

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.