Wednesday, July 18, 2012

Tempahan Template oleh Blog The Secret.

Assalamualaikum,

Alhamdulilah sudah siap mendesign satu lagi blog. Kali ini aku mendesign blog berthemakan biru muda dan hitam, untuk menampakan seri blog tersebut aku masukkan komplementari warna iaitu kuning agar nampak lagi ceria. Saja praktikkan ilmu yang aku dapat masuk join ko-k masa aku degree dulu huhu. Teringat-ingat nasihat cikgu catan, suruh masukkan komplementari warna dalam warna lukisan agar lukisan itu hidup. Thank cikgu :)

Jom skodeng blog beliau. Beliau sukakan thema biru muda dan hitam. Kombinasi colour yang in dan menarik.


Melalui maklumat yang diberi memudahkan kerja saya mengedit dan design blog tersebut. Jom skodeng blog beliau dengan menekan header di bawah.


Click here untuk ke blog beliau.


Berminat dengan design saya.

emel : fara_idola@yahoo.com

#harga pun sangat berpatutan.

8 comments:

  1. Heeee ~ TY Cik Farah ! :D Sangadd comel and sangadd puas hati . >.<

    ReplyDelete
  2. tag akak :)

    http://nurlyla-bloglist.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-jaakechik-corner.html

    ReplyDelete
  3. salam cik farah...bole x awk komen blog sy ni ok ke x..huhu..
    http://unalunacena.blogspot.com/
    sy baru je kt blog ni..huhu tq..:)

    ReplyDelete
  4. alahai , cnteknye kombinasi wrna blog dy tu . wrna kuning bwt lg naik :)

    ReplyDelete
  5. wah,nak la.brape ni?boleh tak saya tempah kat sini?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.