Tempahan Template dari Peti Baju Naomi.

Assalamualaikum.

Satu lagi template siap! Kali ni blog bisness pula. Baju-baju yang dijual di situ sangat cantik-cantik. So boleh lah ke blog beliau untuk skodeng baju untuk raya ye!

Dari segi theme, pemilik blog sukakan warna pink lembut, corak kerawang-kerawang gitu. Memang rumit sikit nak main coding tapi alhamdulilah menjadi. Aku pun belum pro lagi bab design-design ni huhuhu. Tengah belajar lagi untuk mantapkan design dan photoshop.



Nak tengok real template jom ke Blog Peti Baju Naomi

Suka design saya jom buat tempahan di SINI



2 comments

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Blogger Copyright © 2018. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH