Sunday, November 4, 2012

Slimming Set Shaklee.

Assalamualaikum.

Lama sudah tak update blog. Busy dan tension akibat kerja yang berlambak-lambak.

Kali ni aku nak share rahsia untuk kurus/ mendapatkan berat badan ideal untuk korang.

Aku belum lagi dapat berat ideal tengah cuba lagi walaupun jarum penimbang sudah turun dan turun. Baju saiz bloos dari saiz 46 turun ke 44 dan tak sangka boleh pakai saiz 42. Lepas ni target ke 40 dan 38 pula hehehe.

Ramai yang tercari-cari produk kurus yang berkesan tapi harga mai aii mahal sangat. Jadi aku sarankan Shaklee untuk korang. Korang boleh rancang bajet berdasarkan produk yang ditawarkan. Berminat dengan best prices ? boleh contact aku fara_idola@yahoo.com

Aku takkan promote kalau aku tak pakai produk tu. Aku beli set lengkap slimming.

Herb-lax, cinch shake, lecithin dan alfalfa.

Kenapa perlu semua aku ambil full pakej? BACA SINI.


Yang penting produk ni selamat dan ada kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia.


Kalau untuk cinch ni aku suka campur dengan susu or careal. Sangat bagus untuk jaga body agar tak gelebeh/mengelebar bila dah kurus.


Quaker oat dan nesvita 3 in 1 of course ada dalam simpanan sebagai penganti dinner. Target makan nasi sekali sehari.

Kalau korang ambil produk or pakej slim beribu pun kalau tak ikut nasihat, diet dan aturan makan yang betul pun akan hancur juga. Kita bukan je nak kurus tapi nak sihat, cantik dan menawan.

Korang rasa mahal nak ambil full pakej. Boleh PM dan emel aku untuk saranan atas bajet korang. Best prices tau!! so nak info boleh lihat blog aku yang khas untuk produk Shaklee.
Kesan pada aku:

Berat turun, perut rasa solid..dan rasa bertenaga!! Nanti apa2 aku share.

Ok baii..



3 comments:

  1. kak farahh , kalau amekk full package tu bape? and akak amek ape je . hihiii , kite pun nak kuruss :D

    ReplyDelete
  2. @Ayn Razak

    Akak ambil full package..kalau berminat emel akak

    fara_idola@yahoo.com

    akak bg harga terbaik

    ReplyDelete
  3. Ada trial pack x?xpernah cuba..nak try produk ni..brp ek?emel nurliyanarozi@yahoo.com

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.