Tuesday, November 27, 2012

Supplement untuk kulit.

Assalamualaikum,

Lama sangat tak update blog. Reason adalah malas dan malas.

Bila malas otak pun tepu nak tulis apa.

Hari ini aku nak cerita tentang supplement.

Rasanya wanita/perempuan mesti nak kulit cantik, putih, licin, glowing dan cun meletop-letop.

Tapi produk kecantikan luaran sahaja tidak mencukupi untuk terus kebabomm macam tu. Of courselah kena ada dalaman sebagai booster untuk kulit anda kan.

Supplement yang aku amalkan untuk skin care adalah SET D Shaklee.

Best tau amalkan set d Shaklee ni,

Kalau nak tau, kulit muka makin berseri, liang roma makin mengecil dan licin.

Kalau korang tak mampu beli sampai beratus tiga botol ni boleh try ekonomi pack hanya RM80 sahaja untuk sebulan.

Tapi kalau korang rasa mahalllllllllllllllllll juga boleh take vitamin C organik SHaklee yang hottt itu.
Stock akan ada bulan 12 ni sebab seluruh cawangan Shaklee Malaysia kehabisan stock sebab laku macam goreng pisang panassss lagi kau..



30 biji (untuk sebulan) cuma RM 28 sahaja dan plus RM6 untuk posting.

Nanti aku buka order, korang boleh order ramai-ramai yeee..




For more info visit my BLOG SHAKLEE.



3 comments:

  1. Nampaknya nak kena g cari gak pasni suplimen2 ni..kak intan pon nak santek juga..:)

    ReplyDelete
  2. InsyaALLAH boleh cuba..untuk kecantikan dalaman..dan luaran..

    ReplyDelete
  3. saya nak cantik yang natural boleh hehehhe

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.