Tuesday, February 5, 2013

Tempahan Blog dari Sahabat Online Shop

Assalamualaikum semua.

Ok kali ni nak review online blog yang best.

Kali ni tempahan dari Sahabat Online.

Sahabat online shop ni menjual pelbagai jenis pakaian, telekung dan macam-macam lagi.

Best tau. Jom cuci-cuci mata ye.

Harga pun sangat berpatutan.


Thema nya adalah warna soft red, aku mixkan dengan warna hijau harga nampak lebih ceria.


Jadi jomlah kita shopping di 





3 comments:

  1. Salam cik farah nak tanya la. Bukan berkenaan dengan perfuem tu tapi berkenaan dengan tutorial untuk buat slideshow dekat bahagian atas tu. Cik farah tahu x macam mana? Contoh nye dekat blog cik farah, cik farah letak "BLOG CIK NURFARA" kn? tapi sy nk letak dkt ctu slideshow. Cik farah tahu x nak buat cmne? cth blog mcm ni, http://blog.mohdrazali.com/2009/04/slideshow-dengan-picasa/. Saya hargai sgt2 lau cik farah blh bantu sy time kasih

    ReplyDelete
  2. Salam cik farah. Saya nak tanya berkenaan dengan tutorial blh ke cik farah? Saya nak tny la mcm kite nak buat slideshow dekat bhgian atas? Contohnya macam cik farah letak "BLOG CIK NURFARAH" Tapi sy nk letak slideshow dekat ctu. Contoh macam blog ni. http://blog.mohdrazali.com/2009/04/slideshow-dengan-picasa/. Saya hargai sgt kalau cik farah dpt bantu sy. TIME KASIH..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.