Saturday, October 12, 2013

Jom dapatkan Baju Kurung Pesak Gantung dan Dress Jubah!





Eksklusif Design Kurung Pesak Gantung (batch 5)


~Memperkenalkan eksklusif design kurung pesak gantung~
JOM CUCI-CUCI MATA DULU. PERLU SAMBAR BARANG SEHELAI. DIJAMIN PUAS HATI UNTUK SI PEMAKAI. SEMESTINYA BERTAMBAH AYU DAN SOPAN.-)
Perincian:-
meterial dari cotton vietnam.
pinggang getah dan kain susun tepi.
saiz available boleh rujuk di bawah setiap gambar.
harga hanya RM89 free postage seluruh Malaysia.
*untuk tempahan boleh sms/whatsapp ke 013-2668926*
 
 

 
 
 Anggerik Jubah Dress (1st Batch)

Pergi berburu ke dalam hutan,
Dapat seekor si ayam jantan,
Jubah Anggerik menjadi pilihan,
Untuk digayakan di hari lebaran.

Mari cik-cik dan puan-puan,
Design baru, warna menarik memang menjadi perhatian...

~ Meterial dari Lycra Berkualiti
~ Sejuk, tebal dan nampak jatuh apabila dipakai
~ Sila rujuk jadual saiz untuk ukuran yang tepat
~ Harga hanya RM89 free postage seluruh Malaysia
~ Saiz available boleh rujuk di bawah setiap gambar
~ Untuk tempahan sila sms/whatsapps ke 013-2668926
 








 SESIAPA YANG TINGGAL DI PETALING JAYA, JALAN KLANG LAMA DAN YANG SEWAKTU DENGANNYA IF NAK TENGOK SENDIRI STOK BOLEH CALL 013-2668926 UNTUK APPOINTMENT. TQ


Kalau nak tengok koleksi dress dan baju kurung menarik dan boleh buat korang jatuh cinta 10X cepat-cepat serbu fan pages ni :



call/sms/what apps:  013-2668926



P/s: Aku pun dah jatuh cinta tengok koleksi baju-baju kat situ..wahh rambang mata tau..mesti cantik beseri masa hari raya nantikan hehehe :)

5 comments:

  1. hai.. teman masukkan blog farah dalam list blogger paling banyak follower! heee..

    ReplyDelete
  2. tahniah sebab follower banyak giler.. jeles teman.. hee.. dah masukkan dalam list blogger paling banyak follower.. hee.. pemberi semnagat kami yang baru ni untuk terus ber blog..=)
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/09/blogger-paling-banyak-follower.html

    ReplyDelete
  3. setuju...tetiba saya rase nak godeh puas2 blog awak ni...

    salam perkenalan, rasenyer saya dah jumpa blog y boleh saya lawat selalu nie

    http://nerd2aku.blogspot.com/

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.