Mencuba Maixara C-Sential.

Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat yang berbahagia. Penat semalam berjalan tak ingat donia telah menyebabkan diriku rasa mahu beradu ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jalan dan Shopping.

Assalammualaikum dan selamat sejahtera kepada seluruh isi alam. Chewahh..mood untuk blogging meningkat. So kita taip je entry ye. Maybe seba...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Marry Me by Lanvin perfumes paling best!

Asslamualaikum dan selamat pagi. Semalam aku dapat perfumes Marry Me! Teruja buka kotak dan cium. Makk aii wangi sangat sampai tak boleh b...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Tutorial 141: Bunga-bunga bertaburan di blog.

Assalamualaikum, Tutorial ni ramai yang minta tapi malas sangat nak buat. Sekarang baru bermurah hati mau buat. Ok, tutorial kali ni iba...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Jom mandi perfumes!

Assalamualaikum semua sahabat dan pembaca tercinta! Woowww happy je korang ye weekend boleh berjimba-jimba keseronokan tapi aku keseronaka...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Transformasi Cik Nurfarah.

Assalamualaikum.. Naluri wanita memang nak cantik, menarik dan solid macam ratu donia..hahaha.. Aku pun sama. Ramai yang berhabis duit s...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Cerita hari ini.

Assalammualaikum semua dan selamat hari Isnin. Seronok baca blog orang yang suka update hari-harikan. makan-makan, minum minum, jalan-jala...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Telekung Siti Khadijah.

Assalamualaikum.. Dah lama nak share tentang telekung Siti Khadijah ni. So sekarang baru nak share untuk korang. Entry ni bukan iklan ye h...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top