FANTABULOUS MASK AND SCRUB REVIEW.

 24 jam sticky post Assalamualaikum dan selamat hari Jumaat yang berbahagia. Happy sangat sebab dapat tajaan dari Le Chantique Shope. ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Pentingnya Bag Organizer.

Assalammualaikum.. Lama tak tulis entry peribadi sebab busy dengan hal peribadi. Busy dan stress dengan tugasan pengajian. Hope boleh laku...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Cuci mata kat WNE Closet.

Assalamualaikum wbt. Kesibukan masa membuatkan kita tak ada masa nak pergi shopping ke luar..dengan kerja, tugasan dan kerja rumah berlam...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Dah tempah baju ke?

Assalamualaikum semua, Selamat pagi! Bulan 7 ni kita akan meyambut Ramadhan, dan lepas tu raya datang lagi. Jadi apa kata kita prepare aw...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

My Review: Live Luxe by Jennifer Lopez perfume.

Assalamualaikum. Bertemu kembali kita dalam segmen My Review Collection. Kali ni nak review perfume juga. Ahh tak kira, dah memang addic...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

My Review: Fantasy by Britney Spears Perfume.

Assalamualaikum. Selamat petang semua! Ini adalah first segmen untuk My Review Collection. Aku wujudkan segmen ni bukan sahaja nak bagi ...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

Hadiahkan tersayang dengan Choc Empire.

Pening ni..pusing.. Sebab tak tahu nak pilih apa untuk hadiahkan yang tersayang. Apa ye, yang membuatkan orang tersayang terseyum gembir...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr

My Review: Nutrimetics Magix Lip Colour.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Kali ni nak review Lipstick pula. Dalam banyak-banyak lipstick, Nutrimetics Magix Lip Colour nila...
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top