Sunday, September 18, 2016

Tempahan Design Blog dari Handbeg Cosmetic

Assalamualaikum..
 Alhamdulilah dan terima kasih menempah dengan Cik Farah.

Satu lagi blog sudah siap. Kali ni blog bisness. Tuan blog menginginkan 3 column dan berthema pink.


Warna pink ni kegemaran aku so senang nak adopt untuk design pink ni kan..

Akak ni jual pelbagai jenis handbag yang cantik-cantik. Kalau berminat boleh pergi cuci mata dan shopping sakan di sana. Harga pun sangat berpatutan.. Selain tu akak ni ada jual produk skin care iaitu LASOUL SKINCARE.

Reka bentuk header lebih kepada handbag yang meriah (bergantung gantungan gitu)..rasa nak sambar je semua handbag kat situ.


https://handbeg-cosmetic.blogspot.my/

 Apa lagi jom kita serbu blog beliau di :


Nak buat tempahan?? berminat??



Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau... What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)



1 comment:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.