Penakut + Malas

Assalamualaikum..

Seronok kerja pagi sabtu sebab jalan tak jem..
Tapi yang tak seronok sebab tak dapat continue tidur dengan bahagianya..

Hari ni nak full tapi sebab today tak ada officemate yang nak full..takut lak duk office sorang-sorang sampai pukul 6..

Tempahan blog dah dibuka tapi aku ambil limited je, kalau minat boleh PM aku ye..


Muka kerja pagi Sabtu, lepas ni nak cari baju kurung untuk pergi wedding adik dan hadiah tuk dia jugak hehehe...

Bye :)



Tag : aku fara
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Penakut + Malas "

Salam singgah, wah akak dah nampak kurus lah..

berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top