Tempahan Blog dari Unicornara

Assalammualaikum,

Lama tak update blog.
Banyak benda nak update termasuk nak review produk tapi busy sangat.

Kali ni aku nak update 2 blog full template dari Cik Farah.

Tempahan blog dari UNICORNARA
Warna: Colourful pastel
Theme: Unicorn, cute
Blog: Peribadi.

Header



Tuan blog nak thema unicorn tapi tak nak nampak kebudakan sangat, jadi Cik Farah mix ala-ala girly feminin gitu.

Jom tengok full template.


Full body

Penggunaan warna nak rainbow tapi pastel.
Alhamdulilah dah siap.
Selamat berblog.

 Suka tak dengan design macam ni?
Teringin nak buat design kesukaan?
Tempahan masih dibuka untuk tahun 2019.
Cepat-cepat ya, jangan lambat-lambat.

Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Sekian bye-bye 😘
 

6 comments

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts

Blogger Copyright © 2019. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH