Cik Farah di Penang!!

Assalamualaikum..semalam aku dah sampai Penang. Alhamdulilah ada kawan yang baik hati tumpangkan bilik..nak harap manusia yang sorang tu huhhh mampus tepi jalan pun tak mahu ambil peduli!! Ramai juga yang bagi komen..sorry la aku tak reply cuma aku publish je emel tu..yang nak exchange banner tu insyaallah aku akan ambil ye..nanti aku godek-godek semua.. Aku busy sangat sekarang ni. Entry pun ketot-kotot je. Esok kena jumpa pensyarah untuk borang penyokong Masters.. Di kesempatan di Penang ni kenalah habiskan masa dengan bershopping hahaha... Rindu rasanya bumi Penang walaupun cuacanya ala-ala padang pasir! Ok da... jumpa lagi!!..next tutorial akan di update!!
Tag : penang
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Cik Farah di Penang!!"

wah..syok nyer jalan2 kan..ok.tc!

**jgn lupa souvenirs..ehhe :D

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top