Thursday, May 26, 2011

Rasa nak Beli Ubat Kurus..

Assalamualaikum..
Yehaa hari ini sesaja buat halfday..tapi sebenarnya perut meragam dan kepala sakit so terpaksa merehatkan diri untuk tidur..ZZZZ
Entah apa mimpi semalam terasa nak slim dan solid macam model.
Nak kurus...
Nak beli ubat kurus..
Boleh ke?

Sebenarnya aku taklah gemuk gedabak sangat..tapi gemuklah juga..tembam versi gebu..muahaha..
Hari tu jumpa kawan lama dan dia kata aku dah kurus..terkejut juga. Aku tak rasa aku dah kurus..gemuk lagi adala.. Masa study dulu that mean masa di USM aku rasa badan aku tak naik macam sekarang.. Maklumlah kena naik tangga je..bilik tingkat 4..dah la tak ada liff..hambikk kau. Sekarang duduk rumah..pergi kerja balik kerja..( kerja pun duduk je ) so makin naik dan naik.. Tetiba rasa nak belari 1000km tanpa henti @___@

Sebenarnya benda ni tiba-tiba muncul dalam kepala otak aku.. "nak kurus dan cantik"..bukan kurus macam lidi ye..kurus yang seksi muahaha..(giler ke haper aku ni ).. Dan semalam tiba-tiba rajin nak search ubat apa yang bagus untuk kurus yang sihat..

http://www.badanlangsing.com/images/uploads/lax7.jpg

Dalam kepala hotak aku cadang nak beli Lax 6 or 7 dari Ombak Besar. Sebab harganya berpatutan juga. Aku tinjau-tinjau ruangan forum semalam. Memang produk ini berkesan tapi ada effect yang membuatkan aku tak berani aka "tawar hati" nak testing. Ada yang kata boleh turun 10kg dan lebih dalam masa 2bulan tapi kalau tak ambil produk ini secara berterusan akan mengakibatkan sesak nafas dan berat badan akan naik secara mendadak.. Betul ke tak aku tak surelah tapi itu semua pendapat mereka.. Tapi eloklah kita buat research dulu sebelum gunakan kot ada kesan sampingan dikemudian hari. Tapi ada satu produk yang menarik perhatian aku sebab banyak thing positive tentang produk ini..

http://4.bp.blogspot.com/_wySUhWx2fGY/Sko0dIC3F7I/AAAAAAAADU0/THazWHcTEZg/s400/clenx+tea.jpg

NH Detoxlim ni memang ada banyak variasi produk tapi yang popular produk adalah Natural Clenx Tea. Nak tahu pasal gosip produk ini boleh pergi SINI. Banyak jugalah yang positif tentang benda ni. Ini rasa nak kuatkan semangat nak cuba ni. Benda ni senang nak cari kat Watson dan Guardian pun ada. Nak try nak try juga.. Nanti bila aku try aku bagitahu korang semua yeee.. Info lagi sila ke SANA.. Ok daaaa.


P/s : Kepada sesiapa yang pernah cuba tea ni boleh la sharing-sharing..
Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

10 88 Orang doakan Farah dapat 4 flat:

meaw said...

ce beli teh orang kampung,member meaw salu guna yang tu, murah sikit.....tapi berat badan dia turun jugak la...

♥Miss Farah♥ said...

@meaw

Memang pernah try mak punya dulu..tapi minum kena tutup hidung tak suka bau dia..tapi ok juga la..:)

~yayaLOVA~ said...

gunalah rxlite. sedap dan berkesan. setakat ni sy dah turun 10kg. tapi bukan mendadak. slow slow. then after tak amik pun, sy tetap maintain. tak naik lagi la berat bdn. wlaupun tak kurus lagi. tapi ade la susut.

♥Miss Farah♥ said...

@~yayaLOVA~

Wa ini cadangan bagus...nanti saya search3..thank honey

nohoho =) said...

joging setiap hari...tak pyh kua duit

♥Miss Farah♥ said...

@nohoho =)


oh no hohohohoh...:)

Azura said...

Premium Beautiful and lactolite untuk sihat+kurus+cantik especially dipagi raya

Mala Nasohah said...

Salam..farah
Try nurlizz slimming.xperlu diet2..tapi kurus.
Akk memang testimoni..:)
check my blog k
http://adeqrifqi.blogspot.com

fatimah ismail said...

Salam...try call akak 0183200113 selain bleh kurus income insyaallah menggunung..kita usaha rezeki kat mane2..nak kurus n cantik kene menggunakan product dr dalam ke luar baru berkesan..kak mimie mmg mementingkan sihat cantik n duit..yg poentinG semuanya halal..Allah no 1..mimie shah alam..

fatimah ismail said...

Call akak 0183200113-insyaallah sgt membantu..sihat dlm dan luar kurus dan cantik..sangat berbaloi..insyaallah..call ya..kak mimie...tq

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah