Social Media

Pakej Iklan 2018.

|
Assalammualaikum dan salam sejahtera.

Tahun 2018 ni Cik Farah nak buka pakej iklan di Blog Cik Nurfarah.
Rasanya sudah lama tak buka pakej banner iklan untuk produk dan perkhidmatan.


Pakej 1: 125 x 125

1 bulan = RM 30
2 bulan = RM 50
8 banner available

Pakej 2: 700 x 90


1 bulan = RM 60
2 bulan = RM 100
4 banner available


Sekiranya anda tiada banner. Anda boleh menempah banner iklan yang bersesuaian dengan saiz yang dicadangkan.

Animated banner/ banner biasa = RM 15 sahaja.

Kenapa Blog Cik Nurfarah dijadikan pilihan untuk beriklan?

1. Pengikut Cik Farah hampir 12 000  orang.
2. Blog Cik Farah yang mesra Search Engine Optimization (SEO) (boleh rujuk analisis di bawah).


 3. Bilangan pembaca yang tinggi setiap hari.


4. Blogger ni lebih mesra google search engine dan lebih mudah pengguna mendapatkan maklumat.
5. Usia Blog Cik Nurfarah hampir 10 tahun. Pengalaman penulis blog dalam penulisan blog yang lama.

SOALAN DAN JAWAPAN:

Adakah produk atau perkhidmatan anda akan laris sekiranya beriklan di sini?

Saya tidak jamin 100% bahawa produk atau perkhidmatan anda akan laris. Laris atau tidak bergantung kepada jenis produk atau perkhidmatan yang anda tawarkan. Kadang-kadang ada pembaca yang akan click iklan anda tapi cuma see and go sahaja. Semua itu bergantung kepada rezeki masing-masing kerana di sekeliling kita memang banyak persaingan. Jika produk dan perkhidmatan itu menarik dan bagus insyaallah ada je pembeli.


Kenapa anda perlu beriklan?

Iklan ini adalah medium untuk memperkenalkan produk atau perkhidmatan yang kita tawarkan kepada umum. Iklan ni adalah pelaburan jangka masa panjang. Jika ingin kembangkan perniagaan kita mestilah berani mengeluarkan modal untuk beriklan. Bak kata pepatah rezeki takkan datang bergolek jika kita tak berusaha. Jadi iklan ni adalah senjata utama untuk sesuatu perniagaan.

Harga iklan di blog Cik Farah mahal?

Pada pendapat saya harga yang ditawarkan sangat berpatutan berbanding dengan pakej yang ditawarkan oleh agen pengiklanan yang lain. Jadi, gunakanlah peluang ini dengan sebaik mungkin.

 Selain itu, Cik Farah ada segmen,

REVIEW, COLLABORATION dan SPONSORSHIP

 

Jika berminat dan ada sebarang pertanyaan boleh hubungi: 
fara_idola@yahoo.com 
WhatsApp: 
Farah 
017-2788373
  Ada nurkilan untuk di review:
https://bicarafarah.blogspot.my/2018/04/review-buku-oleh-cik-nurfarah.html

1 comment on "Pakej Iklan 2018."
  1. blog ni sangat2 cantik patutlah follower dah lebih 10k.. tahniah yea!

    done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

    klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature