Saturday, May 28, 2011

Retak Menanti Gempa Bumi

http://2.bp.blogspot.com/_nQVp021TiP8/TRl180inQOI/AAAAAAAAAJU/0eaDgZVnpm4/s320/coret.putus.cinta.jpg

Assalamualaikum..
Tak tahulah kenapa rasa sangat sedih..
Bukan meroyan tapi rasa geram sangat sampai sedih..

Apa korang buat kalau someone special korang tak pandai nak pujuk bila korang merajuk..
Mesti korang sedihkan..
Mak dan ayah aku pun pandai pujuk aku bila aku merajuk dengan mereka..

Tapi kalau someone special yang bakal menjadi soul mate langsung tak tahu nak pujuk korang..
Macam mana ye? After marriage adakah akan bahagia atau makan hati berulam usus perut?

Mungkin itu salah satu petunjuk dia bukan "cinta sejati" aku..
Kerana...

Jika dia adalah JODOH aku,
Aku mohon ENGKAU rapatkan dia dengan aku Ya ALLAH..
Permudahkan jodoh kami TAPI
Jika dia bukan jodohku, ENGKAU buangkan dia dari hatiku YA ALLAH..
Jauhkan aku darinya..
Temukan aku jodoh yang terbaik untukku di dunia dan akhirat
Amin

4 comments:

  1. hmm aku pon macam ni jugak. takpelah, serahkan semuanya pada yang Esa. :)

    ReplyDelete
  2. sabarla..doa banyak banyak..:) insyallah..

    ReplyDelete
  3. chill je okey akak . bunge bukan sekuntum , kumbang bukan seekor . hikhik . (:

    ReplyDelete
  4. harap akk akn dpt yg lebih baik :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.