Friday, June 24, 2011

Sudi-sudi la FOLLOW my TUMBLR

Assalamualaikum semua dan apa khabar!
Untuk tidak melengahkan masa aku akan merasmikan pembukaan TUMBLR aku!
Chewah-chewah macam artis la pulak kan..
Aku dah buat TUMBLR baru so pada yang sudi silalah menjenguk TUMBLR aku. Dan jemput-jemput la follow eh..
Ramai yang bagi komen dan tanya itu ini ..insyaallah akan aku reply slow-slow..( apasal slow? )
Yang minta tutorial harap bersabar ye kerana kerjaya aku sangat busy dan body kah kah kah..
OK..stalker? silalah stalker blog aku  seminggu 25/24 jam sehari.. I LOIKE..tak ada masa tulis pasal u olls kenn..

SILA PICIT GAMBAR DI BAWAH!





Sweet kan macam gula-gula haahha.. Still pinky-pinky because i'm girly.

Jenuh aku nak cari theme tumblr yang comel-comel tapi haram ada pun.. Semua tidak menepati citarasa. Perlukah aku design sendiri macam blog? NEHE ! SO kalau korang ada theme comel-comel silalah sharing for caring ye..tak mau kedekut-kedekut kang tak mahu bagi tutorial lagi.. @_________#

Aku gunakan TUMBLR cuma share gambar yang sweet-sweet jer. Nak lepas amarah still in my lovely belog ini muahahaha.. Tapi aku tak mahu kotorkan blog aku! hahaha.. ( keji )

Aku pun still baru lagi guna tumblr silalah beri tunjuk ajaran..kerana gue budak baru belajar..

Salam sayang untuk korang! muaahh! daaaa.....

1 comment:

  1. akak , bole tak ajar macamane nak gune tumblr tu ? tak pahamlah nak gune dea macamane . kalau akak ad mase , akak ajar okey :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.