Wednesday, February 8, 2012

Ke mana Cik Farah hilang?

Assalamualaikum semua.
Lama giler tak update blog.
Dah pencen? no no no! sebab masih sayang pada blog buruk ni lagi.
Sorry sangat sebab tak update tutorial dan publish komen. Buka blog semalam hampir seratus komen tak update. Kawan-kawan kat FB pun tak approve huhu.
Sebenarnya bukan menghilangkan diri cuma sepikan diri je dari dunia internet sebab "it time is holiday!" so kenalah rehat hehe.

Sebenarnya balik kampung, kat kampung aku line broadband bermasalah sikit so just menikmati cuti di kampung, pi melawat rumah kakak dan jalan-jalan je. Lupakan sebentar kepada blog dan FB walaupun hati memanggil-manggil dengan kesayanagan ini.


Nahh gambar pengubat rindu untuk korang. Korang rindu aku ke? Pipi makin bam-bam bila cuti.


Dengan adik yang nampak macam kakak hahaha..


Sentiasa nampak muda walaupun dah boleh kahwin kihkihkih.


Dengan kak nyah bersama kanta lekap barunya. Teruja sampai hilang terbang melayang-layang si contact lens.

Minggu depan maybe 19 Feb 2012 akan kembali ke kampus tercinta untuk memulakan semester baru. Awas anda semua kerana aku akan membebel akibat stress hahahaha... Semoga semester baru memberi semangat baru untuk buat yang terbaik. Kena rancang jadual dengan baik kerana kena bersilat membuat tugasan yang mengunung..lepas tu thesis oh thesis. Ok bai semua :) Jumpa di next entry!






1 comment:

  1. Takpe, asalkan ter Update kan (: selamat meneruskan study (:

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.