Saturday, February 25, 2012

Merembat 2 botol Perfumes Kecintaan.

Assalamualaikum,
Agak kebosanan sekarang kerana terperap di bilik je.
Jadi terasa nak update blog untuk menghiburkan hati.
Kali ni nak share hobi lama iaitu perfume. Sebenarnya aku peminat perfumes. Hasil dari risikan akhirnya merembat 2 botol perfumes kecintaan iaitu :

XX Hugo Boss dan Escada Rockin Rio

Sebab apa aku pilih dua jenama ni? XX Hugo Boss ni bau dia sexy, sweet dan rasa segar je dan Escada Rockin Rio lebih manis macam gula dan rasa fresh. Tapi memang sedap la bau dia. Try la kalau tak caya hehehe.


Bau perfumes ni kadang-kadang sesuai dengan someone, kadang-kadang boleh pening bila cium. So kalau sesuai go on je la, kalau rasa nak pengsan pilihla mana yang sesuai. Mula-mula nak beli online tapi kalau beli online tak dapat nak cium bau dia so beli la secara manual hahaha, boleh test macam-macam bau, tak la menyesal kalau belikan. Nanti bila stock dah habis nak try CK - eternity EDP dan Fantasy Britney Spears. wangi gila bau tu. Korang suka perfumes apa? sharelah..

Bai!

2 comments:

  1. hye cik nurfarah... :D

    u guna perfume ori or gred eyh ? actually i jual perfume gred.. if interested boleyhlah deal nnty.. hehehe..

    btw, i like to bw at your blog.. simple but nice

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.