Friday, April 13, 2012

Image from Canon IXUS 115 HS

Assalamualikum semua,

Ini image from IXUS 115 HS. Tak sehebat DSLR tapi oklah untuk student macam aku ni :) Sangat puas hati. Gambar ni tak ada water mark sebab tak nak ubah apa-apa setting pada gambar ni. Nak bagi nampak original :)


Sekitar Kuala Lumpur. Gambar di ambil dalam kereta. Dari cermin kereta.


# Dari dalam kereta.


 # Dari dalam kereta.
 
Menara Public Bank.



Budak comel.


 At Sate Kajang.



Sate Kajang yang yummy!


 Pandangan dari atas di kolej tercinta saya.


 Di capture dari jendela saya.




Burung comel yang menemani waktu study.


Cute x?


Ini sahaja picture yang di snap dari canon aku. Banyak lagi ni tapi takkan nak upload semuakan. Ok baii, nak lunch.


4 comments:

  1. cantik je gmbr dia k.farah..sy ade dua2..kamera yg biasa n dslr..tp sy prefer yg kecik je..sbg nk bw n x byk kerenah..haha
    btw,jom join lucky draw sy! byk hadiah yg comel2...

    ReplyDelete
  2. cantik gamba ni..boleh bedal sebijik ni..canon ixus 115hs

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.