Image from Canon IXUS 115 HS

Assalamualikum semua,

Ini image from IXUS 115 HS. Tak sehebat DSLR tapi oklah untuk student macam aku ni :) Sangat puas hati. Gambar ni tak ada water mark sebab tak nak ubah apa-apa setting pada gambar ni. Nak bagi nampak original :)


Sekitar Kuala Lumpur. Gambar di ambil dalam kereta. Dari cermin kereta.


# Dari dalam kereta.


 # Dari dalam kereta.
 
Menara Public Bank.



Budak comel.


 At Sate Kajang.



Sate Kajang yang yummy!


 Pandangan dari atas di kolej tercinta saya.


 Di capture dari jendela saya.




Burung comel yang menemani waktu study.


Cute x?


Ini sahaja picture yang di snap dari canon aku. Banyak lagi ni tapi takkan nak upload semuakan. Ok baii, nak lunch.


Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Image from Canon IXUS 115 HS"

cantik je gmbr dia k.farah..sy ade dua2..kamera yg biasa n dslr..tp sy prefer yg kecik je..sbg nk bw n x byk kerenah..haha
btw,jom join lucky draw sy! byk hadiah yg comel2...

cantik gamba ni..boleh bedal sebijik ni..canon ixus 115hs

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top