Thursday, December 13, 2012

Nak Samsung Galaxy Note II

Assalamualaikum,

Adore sangat pada handphong ni.

cun beb warna putih.


Entah kenapa terjatuh cinta pada brand Samsung walaupun aku pengemar Apple.

Sangat sweet macam gula-gula nakk satuu.


Tapi yang note 1 tu ada color pink tau, yang note 2 tu ada black dan white je.


tapi tapiiii yang galaxy note II yang lagikk powerkan??

 so korang yang pakai note I dan note II tu bagila komen sikit, kalau tak banyak beza, aku prefer ambil yang note I je sebab ada pink! kalau banyakkkk advantage and bezaaaa kena ambil yang note II la..

amboiii ambil??banyakk duit kau? ok wish list je, dapat tak dapat lain cerita kannn kann kan. Si new ipad ni pun tak terjaga, huahuahauhau...



p/s: memang gila gajet le..so cee bagi pendapat sikit.


 

Hadoiiii memang pink sangat mengancammm uolls!!!



lagi comel dengan casing bear yang comey lotey ni rasa macam kanak-kanak je hehehe.

ok bye! 


gambar from google.

+nak kasi hadiah kat I pun boleh :))



18 comments:

  1. sangat minat jugak dengan galaxy note II tapi minat je la yg dapat.. T____T

    ReplyDelete
  2. baru dua hari lepas akak duk godek2 hp kawan akak..dia pakai galaxy note 11 waner itam..lawa dan best..

    ReplyDelete
  3. skarnag soofiyah tgh memburu samsung camera,,... waa~~*airliurmeleleh.. haha

    ReplyDelete
  4. berkanan kat casing2 comel. napa la haset yang murah2 xda casing comel2.huhu

    ReplyDelete
  5. hik hik..galaxy note II mungkin lbih awesome..tp x tau klebihannya apa berbanding note I...beli note II la alang2...ble bli cassing pink jg sis... :)

    ReplyDelete
  6. orang kedai kata bagus lagi note II berbanding note I sbb apa hazirah tak ingat last2 beli note II casing pink haha :)

    ReplyDelete
  7. awak2,awak ditag di blog saye
    http://nysalaptopdankeyboard.blogspot.com/2012/12/minas-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. comeL nye casing yg wane putih tu!!

    ReplyDelete
  9. Note II superbbbb! seriouslyyy! :D

    ReplyDelete
  10. sy pkai note 1 pink no. note 1 n 2 mg byk beza la. tp due2 besh. :)

    ReplyDelete
  11. aritu pg carik gak casing teddy bear kat downtown untuk note 2..tp blom ada lgi...dh jadi pengumpul casing dh ni....hehehe

    ReplyDelete
  12. huuhu...saya pun ngah cr fon.dlm fikiran ni dah nk note 2,sbb skrg dah ada note 2 kaler pink.sis farah dah beli ke?klu dah rugila...hikhik....saya pun penggemar pink.gojes je tgk note 2.

    ReplyDelete
  13. huuhu...saya pun ngah cr fon.dlm fikiran ni dah nk note 2,sbb skrg dah ada note 2 kaler pink.sis farah dah beli ke?klu dah rugila...hikhik....saya pun penggemar pink.gojes je tgk note 2.

    ReplyDelete
  14. sy gune note 2...tapi sy gune kaler putih...ade kawan sy gune note 2 yg kaler pink...memang betul, note 2 ade kaler pink...anyway, note 3 kan dah kluar...note 3 lagi power...

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.