Marry Me by Lanvin perfumes paling best!

Asslamualaikum dan selamat pagi.

Semalam aku dapat perfumes Marry Me! Teruja buka kotak dan cium. Makk aii wangi sangat sampai tak boleh bayangkan perasaan  tu. Macam kena propose je kan hehehe. Sebenarnya kalau aku beli online aku memang tak test. Ala-ala blind buy je, just tengok review, komen org je. Tapi bila beli dan cium perfumes ni rasa sangat happy. Aku rasa perfumes yang aku cari selama ni dah jumpa.
Review aku tentang perfumes tu bau bungaan sangat segar. Bila sembur je mood akan rasa happy dan teruja dan rasa nak cium je bau tu. Tapi memang tak sama perasaan aku pakai perfumes aku yang lain tu. Aku rasa aku dh jumpa bau yang aku suka. Sebab tu kot namanya marry me sebab siapa yang cium je tau perasaan tu. Terharu plus gembira.


8 Sila Komen "Marry Me by Lanvin perfumes paling best!"

Kalau org yg bagi, bau tak best pun jadi best...hehe..beli sendiri ke Farah?

beli on9 kat mane?? nak jugak..hihi..

beli kat mana?
shida mmg suka wangi2 nie....

http://rashidahazran.blogspot.com

@Cik Lica Shah

kita beli kat sini

http://www.facebook.com/PerfumesGoldShoppe?ref=ts&fref=ts

dan Azlina Perfumes search je nama tu hehehe.

@Rashida Hazran

kita beli kat sini

http://www.facebook.com/PerfumesGoldShoppe?ref=ts&fref=ts

dan Azlina Perfumes search je nama tu hehehe.

@zana fahmi

bagus la semua entri dalam blog ni..semua pasal wangian laki n pompuan..thnx for the info
http://infoaday.blogspot.com/

Saya pun nak share jugak pasal perfume ni... saya suka beli perfume Gred AAA.. gred AAA ni sebijik macam original... 90% original.. botol sebijik sama dengan original... harga murah daripada original... bau sama mcm original.. boleh cuba tengok2 kat sini... https://www.facebook.com/pages/Aroma-Perfumes/523981697669860

ni web dia www.aromaperfume2u.com

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top